Parťák Irsko 2010

13 replies [Poslední]
User offline. Last seen 5 týdnů 2 dny ago. Offline
Ahoj, ráda bych jela tento rok do Irska. Vybavení potřebné mám, ale nerada bych se seznamovala s někým až po nástupu do busu (jedu poprvé s touto cestovkou). Je-li na tom někdo podobně, budu ráda, když mi napíše. Díky, JItka
User offline. Last seen 1 den 14 hodin ago. Offline
Ahoj :-) S Mundem sice nejedu poprvé, ale do Irska jo. Minulý rok jsem jela taky sama a byla to ta vůbec nejlepší dovolená :D Máš facebook? Kdyžtak se domluvíme tam :-). Lenka
User offline. Last seen 22 týdnů 6 dnů ago. Offline
Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně. Taky pojedu s Mundem poprvé a bylo by fajn tam už někoho dopředu znát. Přiberete mně k sobě :)? Díky, Jirka
User offline. Last seen 23 týdnů 15 hodin ago. Offline
ahoj ahoj, no zatim to vypadá, že ani já neseženu nikoho, kdo by jel se mnou, ště sem takhle nikam nevyrážela...je to s tim seznamováním až v průběhu v pohodě? :)
User offline. Last seen 1 den 14 hodin ago. Offline
Já jsem poprvé znala jen jméno cestovky :D Ale seznámení proběhlo úplně v pohodě :-)
User offline. Last seen 19 týdnů 3 dny ago. Offline
Ahoj Jitko, jedu poprvé a vybavení mám....jen potřebného kamaráda s sebou ne....jelikož jsme na tom stejně mohly bychom se setkat. Zuzka
User offline. Last seen 12 týdnů 3 dny ago. Offline
Ahoj cestovatelé, s Mundem jsem si užil krásnou exotiku v Maroku v r. 2006. Stálo to za to! Nyní po 4 letech silně uvažuji jet s Mundem do Irska nebo Pyrenejí. V posledních letech jsem po Evropě cestoval minimálně ve dvou. Letos, stejně jako loni (Švýcarsko), na to zřejmě budu opět sám :-( Jestli je tu však někdo, kdo mě dokáže ukecat :-) , že Irsko je ta správná volba a že taky hledá parťáka na společné cestování, tak předem díky za odezvu. PS: z mé strany není problém se třeba společně vidět předem na nějakých českých či slovenských kopečkách, na nějaké cyklovýpravě, apod. :-)
User offline. Last seen 13 týdnů 8 hodin ago. Offline
Ahoj všem, ráda bych letos do Irska s touto cestovkou, leč nikoho z mých kamarádů tahle destinace neláká..nechci jet úplně sama, tak jestli jste na tom někdo podobně, rozhodně se ozvěte:)
User offline. Last seen 13 týdnů 10 hodin ago. Offline
Ahojky,jsem na tom podobně,nikdo z mých přátel do Irska taky nechtěl.Dlouho jsem se rozmýšlela,jestli nakonec pojedu a včera jsem se rozhodla,že ano.Tak když budeš chtít,tak se určitě ozvi.Já budu ráda,že nepojedu sama
User offline. Last seen 13 týdnů 8 hodin ago. Offline
Ahojda, tak to máme úplně stejné, já včera poněkolikáté prohlížela ten zájezd na internetu a řekla jsem si že mě to fakt děsně láká a byla by škoda prostě nejet...a samotný se mi zas úplně nechtělo, tak to bych byla moc ráda za spolucestovatelskou spřízněnou duši:) tady je kdyžtak můj mail: stehulovam@seznam.cz
User offline. Last seen 12 týdnů 3 dny ago. Offline
... holky neváhejte, já jsem ve svém okolí u přátel a kamarádů taky sháněl parťáka či parťačku, leč se nazadařilo a tak už jsem na nic nečekal a dnes jsem se zabukoval :-) Mají ještě v tuto chvíli cca 5 volných míst... Čao v autobuse! :-)
User offline. Last seen 11 týdnů 1 den ago. Offline
co to vidím? už dlouho přemýšlím, že pojedu, ale stále ještě čekám, až něco dopadne:-) tak snad se ještě jedno volný místečko za čtrnáct dnů najde a přibyde k Vám ještě jedna osamocená dušička:-D no uvidíme:-) Mějte se:-)
User offline. Last seen 8 týdnů 10 hodin ago. Offline
Ahojky, chystám se s Mundem jet do Irska, ale sama, jedu s Mundem úplně poprvé. Chtěla bych se s někým seznámit kdo jede taky, popřípadě bych byla ráda kdyby mi někdo poradil jaké vybavení si pořídit, co je nejoptimálnější a tak. Díky za rady Šárka
User offline. Last seen 5 týdnů 2 dny ago. Offline
Ahoj, jsem ráda, že nepojedu sama sama :) Bude někdo nastupovat take na Černém Mostě v Praze? Jitka