Někdo single do Albánie?

Uživatelem od:
29. 04. 2014

Ahoj všem single cestovatelům... Do letošní Albánie jsme už přihlášení, je nás pět. Zájezdy s Mundem jsou úžasné i tím, že se právě single nemusí ničeho bát, hned od prvních chvil je to jedna parta. Takže se vůbec nebojte, klidně se můžete přidat k nám... m.kasal@seznam.cz

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, letos už do Albánie stačí jen občanka. Ten počet euro celkem je natolik individuální, že se to nedá vůbec odhadnout. Na vstupy asi 40 euro, co se týče jídla a pití v restauracích, ceny jsou zhruba jako u nás.

Uživatelem od:
14. 02. 2014

Ahoj, chci se zeptat jestli stačí občanka nebo musím mít pas (ten totiž nemám a musel byh si ho nechat udělat) a kolik tak euro se vozí s sebou. Díky Martin

Uživatelem od:
14. 02. 2014

Ahoj, taktéž se chystám single do Albánie, takže budu rád když se k někomu přidám :)

můj meil je martin.sta@seznam.cz

Uživatelem od:
01. 03. 2013

Ahoj , mám stejny problem , každej si mysli že je tam válka
, já mám 36 let .
muj mail . panakmiroslav@email.cz

Uživatelem od:
09. 02. 2010

Ahoj, už dlouho se chci do Albánie podívat, ale není to zrovna nejpopulárnější dovolenková destinace, takže mám problém někoho přemluvit, kdo by se mnou chtěl vyrazit:) Kdyby jste měl někdo podobné zkušenosti, ráda se přidám.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.