Pyreneje

Uživatelem od:
24. 06. 2014

Tak bezva, Hanko :) To jsem ráda, že to nějak vykoumáme. Já teď tedy do poslední chvíle ještě nevěděla, jestli nakonec nebudu muset zájezd stornovat (proto to prodlení s odpovědí), ale nakonec to všechno klapne a jedu. Nějaký srázek v Praze by byl prima, občas tam mívám cestu, tak bych to spojila. Co takhle pokračovat v další konverzaci na FB? Že bys mi na mail Kobrova.Michaela@seznam.cz zaslala, pod jakým jménem bych tě tam našla? Díky a měj se zatím fajně :) M.

Uživatelem od:
12. 06. 2014

Ahoj Míšo, super, že píšeš. Určitě bych se taky ráda poznala se spřátelenou duší (dušemi). Holky nad námi měly nedávno sraz, bohužel mi časově nevyšel, ale určitě bychom mohly něco naplánovat před tím odjezdem, ale spíš v druhé polovině července (a ideálně v Praze:-)).
Na stanu, vařiči, jídle se určitě můžeme domluvit:-)

Uživatelem od:
24. 06. 2014

Ahoj Hanko (či kdokoli jiný bez parťáka), tak to vypadá, že i já vyrazím dočista sama, a tak bych se ráda už před zájezdem seznámila s nějakou přátelskou duší :) Už ses s někým domluvila na sdílení vařiče, stanu ... ?

Díky, Míša

Uživatelem od:
12. 06. 2014

Ahoj, tak zájezd zarezervovaný. Tak se hlašte, kdo jedete taky sami, a třeba se můžeme potkat (v Praze)?

Uživatelem od:
12. 06. 2014

Ahoj, jak jsem psala do zprávy, zítra mi to bohužel nevyjde, ale jela bych. Pokud byste se na něčem domlouvaly a měly zájem o další cestující, dejte vědět. Díky Hanka

Uživatelem od:
02. 05. 2014

Ahoj, zítra máme sraz s Jandulkou v 17:00 ve Františkánské zahradě, taky jedem obě sami, tak jestli chceš tak se k nám můžeš přidat :)

Uživatelem od:
12. 06. 2014

Ahoj, taky bych jela do Pyrenejí a nějak nemám s kým. Vím, že se dá jet i sama, ale jak tu bylo psáno, vařič, stan, autobus, apod. Nenajde se tu někdo, abychom se předem domluvili? Jinak jsem vesměs z Prahy.

Uživatelem od:
02. 05. 2014

Ahoj Mate, můj dotaz byl myšlen spíš tak jestli někdo jede s sám, že by bylo fajn se domluvit na společném vařiči, popřípadě stanu :)

Uživatelem od:
27. 01. 2011

Ahoj.
Ja idem a už sa veľmi teším na hory :-) Bude to super.

Mat
Uživatelem od:
28. 08. 2006

Jani, nemusíš se opravdu bát, s námi cestuje poměrně dost lidí samo a zejména takto do hor si neumím představit, že bys tam nenašla i několik lidí, se kterými si budeš rozumět. Co se týče přechodů, tak pokud bys třeba na první přechod nestihla ještě najít blízkou duši, se kterou by sis rozdělila věci (stan, vařič apod.), tak určitě mohu nabídnout pomoc! Mat

Uživatelem od:
27. 05. 2014

Ahoj, docela bych do Pyrenejí vyrazila, ale nemám žádného spolucestovatele, kdyžtak můj mail je jandullka@centrum.cz

Jana

Mat
Uživatelem od:
28. 08. 2006

Ahoj, pokud mám dobré zprávy, tak se chystá do Pyrenejí letos opět dost lidí, takže pokud Tvůj dotaz směřoval k tomu, zda se pojede, tak určitě ano a pokud máš nějaké dotazy, tak sem s nimi...:-D Každopádně na každého se budeme těšit a jsem přesvědčen, že Pyreneje každého nadchnou! :-) Mat

Uživatelem od:
02. 05. 2014

Ahoj, chystá se letos někdo do Pyrenejí?

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.