Gruzie a Arménie

Uživatelem od:
03. 04. 2016

Ahoj, též uvažuji o tomto zájezdu, Ráda bych v létě někam jela (pouze léto). Je mi 34 a jsem z jihu Čech. Máte-li někdo zájem ozvěte se na mirka.kolarova@post.cz.

Uživatelem od:
21. 05. 2008

Ahoj všem, byli jste loni na tomto zájezdu? A nechystáte se někdo letos?

Uživatelem od:
02. 03. 2015

Ahoj všem, moc se mi líbí tato destinace i termín, ale také mi chybí parťák. Pokud jste na tom stejně, ozvěte se. Můžeme to probrat i e-mailem, telefonicky nebo osobně někde na drinku po práci (v Praze). Už jsem takhle na slepo jednou jela a klaplo to :-). S Pavlou výše už jsem byla v kontaktu, vybrala si nakonec jinou destinaci.

Pěkný den,
Mirka, 37 let
smirka77@seznam.cz

Uživatelem od:
19. 03. 2009

Ahoj Milado/Vlaďko,
uvažuju právě nad touhle destinací, ale nemám žádného parťáka na cestu. Přece jen se pak odlétá veseleji:-) Budu moc ráda, když to proberem nad kávičkou/vínem nebo pivem. Je mi 30 a v Praze pracuju přes týden. Sejdeme se? Mail: medulienkova@seznam.cz
Hezký začátek nového týdne
Pavla

Uživatelem od:
17. 01. 2015

Ahoj Vlaďko, já jsem se už přihlásila zaplatila zálohu, takže jedu. Byla jsem několikrát sama na turistických zájezdech a vždycky to bylo prima a bez problémů. Protože někoho přemlouvat a pak se dívat, že mu vadí to a ono, tak je lepší jet sám. Kdybych nejezdila sama, tak se nikam nepodívám. Vždycky jsem se seznámila a navázala přátelství. Tak se neboj a pojeď taky, určitě tam bude dobrá parta lidí různého stáří.
Milada

Uživatelem od:
16. 10. 2012

Zdravím taktéž!
Ráda bych se tam také podívala a momentálně nemám parťáka, jen mi je tedy 30:) Tak co se sejít u kafíčka a uvidíme?:)

Uživatelem od:
17. 01. 2015

Zdravím,
byl jste někdo na zájezdu Gruzie a Arménie ? Ráda bych se letos tam vydala. Vypadá to zajímavě, tak kdyby někdo něco chtěl napsat, tak budu ráda. A nebo kdyby se chtěla některá žena přidat, taky budu taky moc ráda. Jsem žena 60 let, aktivní, která ráda cestuje a má ráda turistiku.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.