Slovinsko - parťák na cestu

Uživatelem od:
16. 04. 2015

Ahoj Peťo, řeším přesně to samé, taky zvažuju tyhle dvě možnosti. Rumunsko mi více vyhovuje časově, ale Slovinsko programem. Na ferati bych si, ale asi netroufla.
Bylo by fajn, kdyby nás bylo více jednotlivců :-).

Pěkný den :-)

Ivana

ZUZ
Uživatelem od:
10. 03. 2015

Ahoj Honzo! super, tak jsem ráda že se společnost rozšiřuje! :-) můžeme se domluvit na něčem před odjezdem. napiš kdyžtak na becurly@seznam.cz

A ahoj Péťo! já už jsem definitivně přihlášená na Slovinsko a víc a víc se na to těším. ale před tím jsem se také rozhodovala přesně mezi tímto :-)

Zdravím!
zuzka

Uživatelem od:
14. 04. 2015

Ahojky lidičky,

rozhoduju se mezi Slovinskem a Rumunskem...
Jak to s vámi vypadá?

V případě zájmu pište na ufounpetka@gmail.com

Díky:-)
Petra, 29

Uživatelem od:
08. 04. 2015

ZUZ: Ahoj, zrovna řeším to samé :-) Slovinsko mě zaujalo, ale tahat vše v jednom je zbytečné. Rozhodně nejsem zkušený turista, ale dřív jsme trochu lezl, takže bych část výletu vyzkoušel ferraty. Pokud je to ještě aktuální, dej vědět. Honza, Hradec Králové, 37.

ZUZ
Uživatelem od:
10. 03. 2015

Ahoj! vážně zvažuji vyrazit do Slovinska, asi bych i vyzkoušela ferratovou část. Zatím jsem jednotlivec, který je prý na zájezdech také velmi vítán :-), přesto bych ale uvítala nějaké známé v předstihu a ještě více by se mi ulevilo, kdyby se objevil nějaký přímý parťák/parťačka (zkátka nějaký další pohodový jednotlivec :-) na dělení stanu a případně vařiče ... je spoustu věcí, které je možné rozdělit do 2 batohů a je zbytečné je tahat v jednom ... :-) tedy kdyby měl někdo podobný záměr a také podobnou "obavu" tak ať dá prosím vědět. budu za to ráda :-) jsem Zuzka, jsem z Prahy a je mi krásných 34 let :-) díky!

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.