Sicílie 2015

Uživatelem od:
17. 08. 2015

Ahoj, ráda bych se ještě přidala na zájezd na Sicilii. Jsem ale sama, tak jsem se chtěla zeptat, jestli by někdo neměl ještě volno ve stanu. Příp. já bych mohla zajisti stan pro tři. Díky moc za info.:-) Katka, 32, Praha

Uživatelem od:
29. 05. 2014

Ahoj Danielo, jedu na Sicílii sama a mám velký stan pro 4 osoby, takže s vyšším komfortem v pohodě pro 3 osoby. Kupovat si malý stan pro sebe nějak zatím nechci, moc bych jej nevyužila, takže budu ráda, když se někdo přidá. kla@email.cz Klára, 34, Praha

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, na Sicílii je letos přihlášeno jednotlivých cestovatelů docela dost. Většinou nejlépe funguje domluvit se na sdílení stanu na Facebooku po vytvoření události k zájezdu, pár týdnů před odjezdem.

Uživatelem od:
17. 04. 2015

Ahoj, dnes mi odpadla parťačka pod stan a trochu mi to vzalo vítr z plachet. Už mám zaplacenou zálohu, takže mám měsíc na to rozseknout zda ano/ne. Najde se tady nějaká pohodářka/pohodář, neprudič, co taky cestuje sama/sám? :) Daniela, 28, Morava :)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.