hřivny

Anonym (neověřeno)

Ahoj, to jsou trochu fámy, na Krymu to bylo většinou v pohodě s vodou i jídlem, dá se najíst dobře a levně. Několik jedinců si užilo pár dní střevních problémů, ale bylo to spíš kvůli nějakému konkrétnímu jídlu (nedopečený šašlik), vodě bych vinu nedával.

Petr.

Anonym (neověřeno)

Ahoj lidicky, byla jsem pred par lety na Podkarpatsky Ukr. - urcite je lepsi vymenovat hrivny az na Ukrajine a souhlas, ze jsou lepsi dolary nez eura ... jinak co se tyce jidla tak fakt stoji zato a jeste ziju, takze se taky nemusite bat :-) slysela jsem o lonskym Krymu, ze to trochu odskakali, ale pry to bylo asi kvuli vode...
Takze se na Vas tesim v srpnu na Krymu!;-)

Anonym (neověřeno)

dej vědět kam jedeš a poradím ti cestu já tam byl už dvakrát(autem až v Kijevě)

Anonym (neověřeno)

Prosím o radu na cestu,přes Slovensko nebo Polsko, jedu prvně dík za každou radu Miloš(46)

Anonym (neověřeno)

Jinak, když si dáte www.ukrembassy.cz jsou tam ukázaný kurzy měn. Vycházíto tak jedna hřivna - 5 korun. Ale počítejte s tím, že ej to tam o dost levnější.

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

cauky, na Ukrajině jsem strávila nějakej ten pátek, doporučuju víc dolary, jsou výhodnější... jinak směnárny jsou na každým kroku, teda ve Lvově tomu tak je, nevím, jak moc budete cestovat od civilizace.. jo a žrádýlko tam mají super, nebojte nic, hlavně nedoporučuju moc dorty, jinak jsem jedla všechno od A až do Z, to jednou tu sračičku oželíte,pž vaří fakt výborně a byla by škoda , tam nic neochutnat, doporučuju deruny se smetanou:) napsal:

>

Anonym (neověřeno)

No kdyz na to koukam, tak smenim jura az na Ukrajine. Asi to bude nejlepsi! A jist ani pit nebudu, abych neumrel :D :-)) pa pa:-D

Anonym (neověřeno)

to Marťa: kolik hřiven jsme potřebovali, to už si fakt nepamatuju, ale myslim, že to bylo tak 300 na 2 lidi
k těm K.O. lidem: odnesl to skoro celej bus, ale každej byl mimo tak jeden den, max dva. nepřišli jsme na to, jestli to bylo z vody nebo z jídla nebo z něčeho jinýho, máme hypotézu, že to byla nějaká viróza, kterou někdo chytil a pak jsme se postupně nakazili všichni. každopádně pijte radši balenou vodu. a nebojte, byla by smůla, kdyby se něco takovýho stalo 2x po sobě, ne:-)?rady mě nějak nenapadaj, ale zkus se zeptat na něco konkrétního:-)

to Jan Komínek: . měnili jsme až na Ukrajině (za eura nebo dolary), dá se hned na hranicích, ale je tam o něco horší kurz než ve městě, i když myslim, že to nebylo zas tak hrozný. navíc na hranicích budete asi ráno a to tam nejsou moc ochotní pracovat.
nejčastěji se vyskytuju v Praze

Anonym (neověřeno)

hele hrivny si kupovala v cr nebo az tam?tady sem nasel snad jen u CNB ze maji hrivny v kurzovnim listku:Dodkud si?

Anonym (neověřeno)

Ahojky Jani,
na Ukrajinu vyrážím letos. Už se moc těším :-) Po přečtění tvého mailu mě spíš napadlo, kolik by tak sebou bylo potřeba vyměnit? A nemohla bys přidat nějakou dobrou radu na cestu? :-}
Jo, a kolik lidí tam za celou dobu bylo k.o.? Začínám mít strach ... [:]NUT[/:]
M.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

ahoj cestovatelé, já byla na Ukrajině loni a byla to teda paráda...jen jsme to trochu neodhadli s penězma (nebo jsme spíš nepočítali s tim, že budeme jeden den k.o., kvůli viróze(radši si čistěte i zuby balenou vodou):-)), takže nám zbylo asi 50 hřiven...tak pokud byste někdo měl zájem, prodáme za zvýhodněnou cenu:-)...

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.