Kosika/Černá hora - spíš pro horaly nebo lehače?

Anonym (neověřeno)

To Ti věřím,ale zase z krpálu můžeš mít hezký fotky:))

Anonym (neověřeno)

AHoj taky jedu do cerny hory :D doufam ze to bude na pohodu preci jen nerad taham fotak do krpalu :D

Anonym (neověřeno)

Nazdárek lidi,
na poslední chvíli jsem se vmáčkla na zájezd Černá Hora...sólo. Doufám,že patří k těm pohodovějším,jak zde bylo uvedeno:)))
Prosím,prosím, ozvěte se mi, mí budoucí spolucestující......!!!!!

Díky

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Zdravím:-) Třeba to Náčelník myslí tak, že je Korsika náročná tím, že když se třeba ztratíš v lese nebo horách a nemůžes najít místo určení:-) , takk že je to náročnější než chodit po pláži:-)

Anonym (neověřeno)

Jen poznamku. Bretan je krasna zeme. Ovsem je tam riziko, ze nevyjde pocasi, ktere je trochu anglicke. Co se tyce Provence, nedoporucuju jezdit uprostred leta: horko + neutuchajici silny vitr. Pro kolo nic moc. Na jare a na podzim je to dobry. Mazy

Anonym (neověřeno)

Maroko je taky nenáročné, ale teď momentálně je už obsazené, Turecko a Bretaň zatím ne. Portugalsko i Řecko jsme už dělali a zase budeme dělat. Dříve to vypadá na Řecko, nevylučuju, že může být už příští rok.

Petr.

Anonym (neověřeno)

Náčelník s tou Korsikou přehání. To je taky více méně pohodový zájezd8-)

Anonym (neověřeno)

A jak hodně je náročné třeba Maroko? Přiznám se, že nejvíce mě lákají destinace Turecko, Maroko nebo Bretaň, nebyla by špatná ani Provence.

Apropo neuvažujete, že byste někdy jeli do zemí jako je třeba Španělsko, Portugalsko nebo Řecko?

Radka

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Tak třeba Rusko+Pobaltí, Albánie, Maďarsko, Paříž, Turecko. Příští rok budeme určitě dělat znovu Bretaň+Normandii, nabídka se malinko obmění.

Petr.

Anonym (neověřeno)

To: Petr Želiezko

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, které další zájezdy bys ještě doporučil pro méně zdatné. Letos mi to asi nevyjde, ale příští rok bych někam ráda vyrazila.
Díky za odpověď.

Radka

Anonym (neověřeno)

Ahoj,
Korsiku bych moc nedoporučoval, tam se jezdí z větší části kvůli krásným horám. A navíc už je teď obsazená. Černá Hora je určitě pohodovější, jediný náročnější výstup je na Bobotov kuk, ale není nutné jít až na horu. Ale taky už bude plná, momentálně je volné jen 1 místo, takže jedině jestli chceš jet sám, nebo když někdo odpadne.

Petr.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj lidičky,
letos mé očko padlo na 2 z nabízených zájezdů. Na Korsiku a Černou horu. Byl jste tam někdo v předešlých letech? Jde mi o to, že patřím k lidem, kteří se raději většinu dne bahní v průzračné vodě a sluní se na pláži nebo si prohlížejí památky, než by ve vedrech šplhali celý den po horách. Já vím, že jsou zájezdy koncipovány tak, že si člověk může vybrat nějakou tu "lehčí variantu", ale ruku na srdce - kdo by chtěl být na místě za jediného "slabocha", který se odtrhne od party a zvolí lehčí variantu. Myslíte si, že se to šplhání po horách dá tak říkajíc "přežít" a ty zbylé dny u vody to člověku vynahradí?

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.