Je tu nekde clovicek, kterej se taky chysta do Bretane na ko

Uživatelem od:
14. 07. 2006

Ahojda Evi,

klidně se mi ozvi na maila (pro jistotu ) a domluvíme se, ju? :)

Zatím se měj fajn a nediv se, pokud se nebudu dlouho ozývat - nemám totiž nonstop přístup na net. Ale kazdopádně se Ti včas ozvu.

Veru :P

Anonym (neověřeno)

ahoj, pořád ještě někoho sháníš? Taky jedu sama.

Anonym (neověřeno)

Ahoj Rhette,

dík za odezvu. Jsem ráda, ze ses ozval a mohl poradit Báře a Renče, přeci jen je to víc, když poradí někdo, kdo už zájezd prožil na vlastní kůži. Sama jsem se taky s dovolením poučila :-) Treba jsem ještě neslyšela o energetickém sirupu... :-I

Škoda, že nejedeš... Snad Ti to vyjde někdy jindy ;-)

Veru

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Ahoj Báro a Renčo,
gratuluji ke skvělé volbě zájezdu. Bretaň je pro kolo ideální země - vůbec se nemusíte bát nějakých extrémů. Prostě jen jedete a kocháte se krajinou, historickými městečky, megalitickými památkami, posloucháte keltskou muziku ... :) Myslím, že Mundo to má zmáknuté. Ten zájezd se mi moc líbil. (DÍKY!) V každém případě je však dobré vybavit se i teplejšími věcmi, přeci jen od oceánu občas fouká. Ale nebojte se - svítí i sluníčko, takže opalovací krém a plavky nesmí chybět. Také je dobré vzít si něco na regeneraci svalstva (ať už pro vnitřní nebo vnější užítí). Doporučuji též nějaký energetický sirup na dělání šťávy. Batohy veze autobus, tak nebojte - pojede se vám lehce :) Jo a dobrá je i přilba, olej na promazání, technické věci - to už ke kolu patří. A také je dobré umět aspoň pár slov francouzsky - místní to mají rádi (no, ještě lepší je mluvit bretaňsky, ale to už by byl luxus :) ) V každém případě vám závidím a hned bych jel s vámi. Tak aspoň pozdravujte Dol-de-Bretagne a Mont Saint Michel :)

Anonym (neověřeno)

Ahojky Baro a Renco,

to se mi ulevilo. Uz jsem si fakt myslela, ze jedu sama... :,-( A nejedu... :-}
S Mundem jedu taky poprve. Muzu vas uklidnit, taky nepatrim k tem cyklosilencum, co za den najedou pres 200 kilaku. Takze se tam muzem navzajem podporovat, kdyz nam bude nejhur. Jen miluju jizdu na kole a rada na nem kocuju...

Asi vam toho moc neporadim, mam sice nekolik malo zkusenosti se cyklovypravami po CR s kamoskou, ale to zakladni uz bylo vicemene receno v informacich o zajezdu. Na nasich spise soukromych vypravach jsme musely mit co nejmene nalozene kolo (docela problem ;-) ), ale zazitky staly za to... Jinak budete muset hodne pit, pac je to preci jen napor na telo. A pak urcite nepodcente dostatek tepleho obleceni a k tomu pribalit neco proti desti, preci jen to pocasi byva nevyzpytatelne. Loni jsme jely na kole jako vodnici, nic prijemnyho... ;-)

Pokud mate nejake konkretni dotazy, klidne se ptejte... a rady vas pak poznam primo na zajezdu.

Veru ;-) :-p

Anonym (neověřeno)

No, o exotiku..., největší zájem byl letos o Pyreneje a Slovinsko, takže podle fora se v tomhle nejde moc řídit. Bretaň bude plná taky, teď je Vás už 32 :-)

Petr.

Anonym (neověřeno)

Ahojky Verčo,
Do Bretaně se chystám se svou sestrenkou - takže když to sečtu - už jsme tři:-) Když si ale pročítám forum, tak zjištuji, že větší zájem je o exotiku - přesto doufám, že bus zaplníme. Co se týká stanu či vařiče- to už máme zajištěno,takže v tom ti asi nepomůžem. Možná nám ale pomůžeš ty - jedeme s Mundem poprvé a na kola v podstatě taky - nejsme totiž nijak extrémní cyklistky- takže pokud máš nějaké zkušenosti nebo praktické info, tak budeme moc rády, když se o to s námi podělíš :-I

dík ;-) bára a renča

[%sig%]

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Cauky clovicci,

tak nejak porad nemuzu sehnat nekoho, kdo se tez chysta jet do Bretane...[:]?[/:] Snad me tam nenechate jet uplne samotinkou??? Muzu nabidnout misto ve stanu pro dva a mam i varic... ;-)

A nekousu, takze piste, jasny? :-}
Veru :-p

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.