Ukrajina

Anonym (neověřeno)

Ahoj, na Ukrajine jsem byl docela nedavno... no autem, jak jinak... SK/UA hranice me nijak neprakvapuje a super kvocna - celnice - ale "pekna"... projeti me stalo 20 USD. No asi potrebovala prachy. Samo sebou bez dokladu. Jinak cesta po UA celkem v pohode - jen nezastavuj u hotelu kde se potlouka parta decek - sice ti napucuji auticko, ale chteji prachy - jak jinak. Policajti celkem v poho, jen mit pripraven nejaky ten 5-ti dolac v kapse. Pak je jednani rychlejsi. No pokud jedes sluzebne jako ja, tak nepocitej, ze na to nejak zbohatnes. "Danove doklady" za pouzivani cest jsem musel odevzdat pri vyjizdeni zpet na SK. No a pak jeste pokutu za to, ze jsem misto 5-ti dni jezdil po jejich CESTACH o jeden den vice.

Jinak hlavne ZAKARPATI mohu vrele doporucit a lide mimocelniky a policii jsou opravdu skveli. Ale opatrnosti neni nikdy dost.

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Čau. Na Ukrajině jsem byl vloni. Na slovensko-ukrajinské hranici docela pakárna. Na cestě do Ukrajiny to bylo sice bez fronty, ale šacovali nás dvě hodiny. Docela hodně probírali léky. Nakonec si řekli o pár piv a pustili nás. Na cestě z Ukrajiny jsme narazili na neskutečně arogantního slovenskyho cipa, kterej nás probíral ještě víc než Ukrajinec. To by až tak nevadilo, spíš děsně hnusny jednání.
Jinak Ukrajinu vřele doporučuju. Zejména Zakarpatí. Ale i v Kyjevě je na co koukat. Zejména Kyjevsko-pečorská Lávra. Hezkou cestu McGarp

Anonym (neověřeno)

Byl tady někdo v Oděse?

Anonym (neověřeno)

Ahoj já byl na UA autem už dvakrát,teď jedu znovu.Jezdím přes Polsko ale podle toho kam jedeš.Jinak je to super o auto nemusíš mít strach ale raději moc nikde nezastavovat člověk nikdy neví.Na hranicích PL-UA je to horší jsou tam docela slušné fronty ale dá se to rozdejchat no až budeš na UA tak poznáš ceny(jako němci u nás)[:]DUDE[/:]

Anonym (neověřeno)

Ahoj, na Ukrajine jsme byli minuly rok v lete. Jeli jsme sice solo, vlakem do Michalovcu, autobusem do Vysneho Nemeckeho- nebo tak nejak- a hranice jsme prechazeli pesky. Celnici nebyli sice moc prijemni, strasna byrokracie, ale za hodku jsme to zvladli i s opravou nesmyslneho listecku:-). JInak o zenu se bat nemusis, kdyz ji nikde nebudes nechavat samotnou, takze hlidat:-D a auto taky. Aspon myslim. Lide jsou moc prijemni, my vsak byli jen na horach...Tam jsou lide vzdycky fajn. Ukrajina je zeme jako kazda jina, mozna trochu vetsi exotika nez u nas. takze neboj. Pri dalsi prilezitosti se na Ukrajinu urcite vratim:-) Takze preju peknou dovcu a stastnou cestu. Peta.

[%sig%]

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Prosím o informaci o Ukrajině.Kamarád ( Ukrajinec) mě pozval na návštěvu!
Neznám,problémy na hranicích ( Slováci--Ukrajina) ,dále se obávám o mě,ženu a auto, dík za každou radu. Jsem, ale moc natěšený,potřebuju srovnat.Dík Miloš.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.