Korsika 2006 - 2 místa volná!

Anonym (neověřeno)

Pozor - už jsme sehnali náhradníky na všechna místa, ovšem zatím mají jenom rezervaci, zájemci se mohou stále registrovat na úvodním stránce dole pod mapkou.

Anonym (neověřeno)

"Manažeři" už o tom vědí :-) Na Korsiku se teď totiž odhlásily tři dvojice skoro najednou a náhradníky už obvoláváme, zatím ještě nikdo nepřijal. Přihlášení je opravdu na jméno, ale když sežene odhlašující se za sebe náhradníka, nechceme žádné stornopoplatky.

Petr.

Anonym (neověřeno)

To teda koukám! S místy na zájezd se tu obchoduje jako s cenným papírem... Kdyby se to stalo mně, asi bych se obrátil na cestovku at to dojedná s náhradníky a počítal bych s nějakým manipulačním poplatkem za toto zúřadování (všeobecné podmínky jsem samozřejmě nečetl, ale předpokládám, že přihláška je "na jméno", jako třeba letenka, nikoli "na doručitele" a tedy účastník se bez zásahu cestovky změnit nedá, nebo ano?). Mluvit o nějakém odstupném... No, jsem zvědav jak zareagují manageři.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

POZOR! Spěchá! Přenechám za odstupné 2 místa na KORSIKU 2006, již zaplaceno 50% ceny… SMS non-stop, volejte po 12h, MOBIL: 775 114 814
Jsme studenti a máme letos bohužel nedostatek financí, proto prosíme o rychlé a solidní jednání…

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.