Z Holandska do Litvy

Anonym (neověřeno)

Ahojky tady GAbča (letadla :)) byla jsem tam s Lubou) my hrozne chceme do Norska na kola ale Mundo ma bohuzel jen pesi... tak jeste nevime rozhodne si to pekne uzijte a doufam zas nekdy na videnou papa :lol:

Anonym (neověřeno)

Tu pláštěnku opravdu doporučuji,člověk nikdy neví a jet 70km v dešti
moc sranda nebyla :-O...no, ale zvykli jsme si ;-).
Každopádně s Mundem je i v dešti super [:]DUDE[/:]

Anonym (neověřeno)

ahoj, na posledni chvili jsem se rozhodla, ze nebudu doma za peci[:]NUT[/:] Tak rikate, ze dest a zima, hmm, tal to si tu plastenku opravdu poridim...no coz, nejsme z cukru8-)

Anonym (neověřeno)

No my už jsme si pro jistotu taky nafasovaly pláštěnky, jeden nikdy neví...:-} Ale po tom zážitku z Holandska bude snad každý počasí nad zlato...!!!

Anonym (neověřeno)

Ahoj Vandi,tak Bretň,jo? No nám se loni ta jízda v déšťi v Holandsku,tak zalíbila,že opet míříme nahoru :-}:-D. Měj se krásně a pozdrav holky. Maťule

Anonym (neověřeno)

Ahoj marti,

my letos razíme do Bretaně s Martinou. Jitka se dala letos na pěší a jede s kámoškou do Irska. Tak doufám, že se ale na nějakým příštím zájezdu všichni potkáme!!! Měj se a pozdravuj "rodinku" :-D

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahojky cyklisti.
Chystá se někdo z loňského Holandska tento rok do Litvy? :-}
My už máme zaplaceno a MOC se těšíme.
Zdraví Marťa (z rodinky) :-)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.