Varic

Anonym (neověřeno)

Nenech se zastrašit,já byla s liháčem i v Maroku a šlo to.

Anonym (neověřeno)

ty jedes na Krym s lihacem? no jak myslis;-) my ti budem s Radou fandit od meho milovaneho VARu:-D

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Jestli muzu poradit tak si kup VAR 2,stoji 6 stovek .na ceste k nezaplaceni.......

Anonym (neověřeno)

No však uvidíme!!! :-D napsal:

Anonym (neověřeno)

To Seaman Maya:
Stejne bych to s mym osvedcenym lihacem na tuty! vyhrala :-D napsal:

>

Anonym (neověřeno)

Tak doma varit je celkem v poho - s tim problemy nemam, ale takhle to bude celkem zajimave:)

Anonym (neověřeno)

To fifinecka: no to sem si moh myslet, dáme soutěž ve vaření ju?

Anonym (neověřeno)

Ahojky, diky za vase nazory. Nastesti jsem zjistila, ze kamoska ma varic a pujci mi ho, takze dokoupim jen bombicku. To uz je v poho:o) Stejne si ale nedovedu predstavit, jak na tom pujde neco uvarit, ale tu polevku snad zvladnu:o)Mejte se vsichni moc fajn:o)

Anonym (neověřeno)

Dovolil bych se zastat taky vařiče na pevný líh je mnohem levnější a hlavně nezabírá tolik místa. Přibližně stojí kolem 30 až 50 Kč napsal:

>

Anonym (neověřeno)

ja bych si dovolila protestovat proti starym dobrym osvedcenym lihaci :-I jestli se ti nechce vyhazovat zbytecne penize za varic, vis ze uz ho neuzivis, tak si kup varic na pevnej lih, ja v nem prezila cely maroko (3 tydny) a uvarila sem na nem caj, polivku, proste pohoda. nemuzu si stezovat! komplet sezenes do stovky.

A Seaman Maya: hadej s cim pojedu na Krym :-D

Anonym (neověřeno)

Vařič si určitě kup, peněz litovat nebudeš, VAR už mám víc než 5 let a stále výborně slouží na všech cestách, můžeš ho použít kdekoli, v krutym mrazu i trochu přitopit ve stanu (ale opatrně:-)) usušit u něj navlhlý ponožky, prostě malý přenosný ohniště. Se spirálou (ani sem netušil, že to pořád ještě existuje:-)) toho moc nevymyslíš. A vzpomeň si na mě, až všichni budou vařit polívku k večeři pod zapadajícím Sluncem a ty se budeš krčit v nějaký umývárce u zásuvky se svojí spirálkou.-)) Nehledě na to, že tam kam se chystáš kempy výbavou moc nepřekypují. Tak šťastnou cestu.... a pokud bys chtěla opravdu ušetřit, kup si starej "dobrej" plechovej vařič na pevnej líh, to stojí pár korun, ale když na tom začneš vařit večer vodu na čaj, dáš si ho tak akorát k snídani...:-))

Anonym (neověřeno)

Ahoj, na řadě míst ta možnost určitě je, ovšem ne všude. Taky i když tam nejsou extra vysoké ceny, pořád si myslím, že levněji vyjde pořídit ten vařič a minimálně některé dny si uvařit. Zvlášť pokud počítáš, že to nebude tvoje poslední podobná cesta, tak bych do toho investoval.

Petr.

Anonym (neověřeno)

Ahoj,to neni zrovna malo. Myslite si, ze se ten varic vubec vyplati? Neni lepsi si tam rovnou koupit caj ci polevku? Nedovedu si predstavit, ze bych tam nejak vyvarovala:o) Bude si tam moznost koupit neco tepleho ki jidlu(v tech kempech)?Diky za odpoved!

Anonym (neověřeno)

Spirála určitě nestačí, ve většině kempů se k elektrice nedostaneš. Osobně doporučuju kvalitní český výrobek VAR - cena cca 600 Kč + velká bombička cca 200 Kč. Hodí se i závětří za 100 Kč. Podívej se na www.var.cz

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj, jedu letos do Ruska a Pobalti a chtela jsem se zeptat, zda si staci vzit spiralku, ci je lepsi si brat nejaky varic. Nevite, kde se da nejaky sikovny koupit a kolik asi tak stoji? Diky moc:-)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.