Sezona 2007

Anonym (neověřeno)

Ahoj Péťo,
no jo, Turecko letos není. Co k tomu dodat, jako každý rok zájezdy obměňuju, některé vypadnou, jiné přibudou - i tak je jich celkem zase o dva víc. A Turecko ani není moc v kurzu, obrovský zájem je spíš o Maroko. Ale tam už jsi taky byla, viď? Snad ještě něco vybereš ;-) K Turecku se rozhodně zase vrátíme.

Petr.

Uživatelem od:
09. 01. 2007

doufam,ze tohle nebude povazovano za "hanlivé, neslušné, vulgární, nenávistné, zastrašující, sexuálně orientované" :lol: ale kam si sakra Peto schoval Turecko? uz sem byla temer ukecana si to letos zopakovat, ale koukam, ze to asi nehrozi :? no nic, tak jdu projit zbytek, jesi najdu neco kde sem nebyla :wink:
BTW zdravim z Londyna, tak se tam vsici v netradicne nezasnezenych Cechach mejte a piste kam jedete, treba se pripojim! :)

Uživatelem od:
07. 07. 2006

díky za datumy zájezdů 2007,už mám poznámku v plánovacím kalendáři :D

Uživatelem od:
07. 08. 2006

Petr Želiezko wrote:
Za pár let se k němu ale zřejmě vrátíme.

To je dobře, už se těším :)

Anonym (neověřeno)

Ahoj, jasně, na tom není nic tajného 8) Severní Norsko ale ani příští rok v nabídce nebude. Za pár let se k němu ale zřejmě vrátíme.

Petr.

Uživatelem od:
26. 10. 2006

Čau Mundo,

matně si vzpomínám, že před pár lety jsem viděl v nabídce i zájezd "Severní Norsko" a chtěl jsem se zeptat, jestli se třeba opět neobjeví v menu na r. 2007. Vím, že novou nabídku zveřejníte v lednu, ale snad by se tato neškodná informace...o které již předpokládám máte celkem jasno...dala pustit už nyní. Díky.

Uživatelem od:
17. 11. 2009

Kdo s námi už cestoval (v posledních letech), dostane nabídku jak mailem, tak klasickým dopisem. Jinak ani není potřeba sledovat web průběžně, stačí sem přijít 10. ledna, kdy by měla být nová nabídka zveřejněna a začne přihlašování na zájezdy.

Pěkný den!

Petr.

Uživatelem od:
14. 07. 2006

taky uz se tesim na dalsi sezonu. Je mozne nejak dostavat novinky mailem? Nebo mam proste prubezne kontrolovat Vas servr?

dekuji

Anonym (neověřeno)

Ahoj, zdravim vsechny na foru z Albanie :D Nabidku na rok 2007 zverejnime nejdele do poloviny ledna.

Petr.

Uživatelem od:
10. 07. 2006

Ahoj, chtela bych se zeptat, kdy zpravidla byva zverejnovana nabidka zajezdu na dalsi sezonu (v tomto pripade na leto 2007) ... abych neco neprosvihla :wink: diky

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.