Ranče, statky, stáje, hřebčíny

Uživatelem od:
04. 08. 2006

Děkuji za odpověď! Slovinsko jsme měli v plánu jako první, bohužel pozdě. Nicméně hřebčín Lipica ve Slovinsku už v našem časopise jako téma reportáže byl. Tak doufám, že tam nějaký statek potkám, protože reportáž typu "Viděla jsem koně z autobusu" by asi moc neprošla.... :D Štve mě, že na netu nic moc nemůžu najít... :? Každopádně ještě jednou díky.

Uživatelem od:
07. 07. 2006

Ahoj,já byla v Černé Hoře minulý rok,koníky uvidíš sem tam z autobusu a určitě nějakého potkáš při vycházkách na horách na pastvinách. To by bylo lepší navštívit Slovinskou Lipici,ale přez ní Mundo nejede.

Uživatelem od:
04. 08. 2006

Ahoj všem, co se chystají letos do Černé hory a těm, kdo Černou horu znají. Potřebovala bych vědět, zda má Ćerná hora nějaký svůj Národní hřebčín (jako Kladruby nad Labem v Čechách), či jestli jsou na plánované trase někde v okolí nějaké ranče, statky, stáje...prostě koně... :-) Potřebuji to pro reportáž. Případné odpovědi můžete také zaslat na Děkuji! 8)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.