Super Pyreneje

Uživatelem od:
22. 12. 2006

Olahoj, Felice Navidad!!!!!!

tak jsem se nakonec neubránila tomu, abych nenapsala a nepopřála krásné a spokojené Vánoce a nádherný a šťastný nový rok všem bláznům z Pyrenejek. A tím také našim milým statným a neodolatelným průvodcům, také téhle prima cestovce, aby se jim dařilo co nejvíce takových báječných zájezdů.

Všechny moc zdravím a mějte se kráááááááásněěěěěěě.:-)

No a že bych zkusila jednu Vánoční vlnku??? :wink:

Uuuuuuuuáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááuuuuuuu:o:o:o:o::o:o:o:o::o:o:o:o::o:o:o:o::o:o:o:o::o:o:o:o::o:o:o:o::o:o:o:o:

Pavlííííííííííí

Uživatelem od:
27. 08. 2006


Ahoj Pyrenejci!
Srazík byl fakt super. Muchas gracias! Moc jsem se na něj těšila a opravdu nezklamal. Byl to skvělý víkend a jsem ráda, že jsem vás znova viděla. Takže kdy a kde příště? :wink: Někdy ještě před tou Kubou, ne? :)

A teď pozor, rozjíždíme vlnu:
uuuuuuuuuuu-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:

Syky

Uživatelem od:
28. 08. 2006

Ahoj lidicky,
diky vsem, kteri se zucastnili vikendoveho sraziku u Gora. Bylo super vas zase videt a spolecne namazat koleje nekolika lahvemi rumu. :lol: Goruv gulasek byl jedinecnej. Zdravim i vsechny ostatni, kteri se nemohli zucastnit. Nekdy priste /pro zasvecene a hlavne pro Petu Zeliezka - treba na Kube za 7.000,- :wink: / pa Petra

Uživatelem od:
27. 08. 2006

Tak jsem se nějak zapomněla přihlásit, takže vás teď zdravím ještě jednou pod svým pravým jménem :wink:

Anonym (neověřeno)

Já taky přeju všechno nej Radce!!! A taky všem skvělý víkend a hlavně nezapomeňte na koleje!!! :) Já se jedu utopit na vodu, tak se mě možná zbavíte.
Ale na tom mejlu to bylo stejnak lepší, protože mě chodily začátky na mobil a vždycky mě tp rozesmálo :-D.
Pááááááááá Syky :) 8)

Uživatelem od:
28. 08. 2006

To neni mozny Rado. Mne to prislo naprosto srozumitelny :lol: Jinak se taky pripojuju k blahoprani! Vsechno nej!!!

Anonym (neověřeno)

Děkuji za přáníčko k Radka svátku :D
no řeknu vám tohle bude lepší co se týká diskuze...v tom mailu už sem netušila, která bije :lol:

Uživatelem od:
29. 08. 2006

Tak to jsem tedy zvědavá, jak bude Péťova /Náčelníkova/ prosba vyslyšena :?: Já jako poslušné děvčátko kačátko ctící přirozené /i nepřirozené/... autority to tedy respektovat budu!!! Taky si to chci tedy vyžehlit za ty čuníky, ale v podstatě by si to spíš měli žehlit jiní... ne? 8)

Jo mimochodem, Fílův fingovaný útěk do Aspenu mu asi moc nikdo nesežere, viď matyho špióne :D Tak ráno, kdy psal ten mail, byl vzhůru jen proto, že musel jít nasypat těm slepicím... :wink:

Ještě posílám přání všeho nej nej nej Rádě k jejímu dnešnímu Radka svátku :)

Pa Kačka Tlačka

Mat
Uživatelem od:
28. 08. 2006

máš pravdu, musíme přemluvit Petra, aby to zde i umožnil zavřít.... :-) nějakou soukromou sekci... :oops: 8) :D

Uživatelem od:
27. 08. 2006

To jako se pomlouvat takhle veřejně před celým národem? (Pardon, jen před těma, co cestujou a nebo budou cestovat s Mundem :)) To by asi nebyla dobrá reklama pro cestovku :lol: Mohlo by pak být v reklamě: "Tak takhle dopadnete, když s náma někam pojedete." :twisted:

Mat
Uživatelem od:
28. 08. 2006

Ahojda ještě jednou - před chvílí jsem se vrátil nikoli z hradu, ale z emailu a když jsem spočítal, kolik emailů s hromadným doručením mi přišlo za posledních 14 dnů, tak jsem se rozhodl, že musíme být tolerantní k ostatním a měli bychom se pomlouvat třeba tady? :D Tak to zkouším, zda to budu umět... :-)

Anonym (neověřeno)

Ahojas Pyrenějáci:-) jojo doma je doma, ale aby to člověk pocítil musí vypadnout někam hodně daleko a na hodně dlouho. Taky mi chybí ty fain večery..to tady v Pacově vůbec nezažiju. Lidi tu sotva vytáhnou paty z baráku, natož aby někam vyrazili:-( no těšim se na sraza moooc tak doufám, že se tam všichni uvidíme!pa Raduš :lol:

Uživatelem od:
27. 08. 2006

Hola!
No já jsem rozhodně ještě do normálu nezaplula. Mému okolí asi tím již brzo začnu lézt na nervy. Dneska jsem si při skleničce Sangrie zavzpomínala na naše karimatka party. Už se moc těším na sraz.
Ahojky Syky.

Uživatelem od:
29. 08. 2006

Ahoj holky,
že už by všichni tak hladce a rychle zapluli do "normálu"... že se ještě nikdo při úterku neozval?? ...tak se ozývám aspoň já 8) ¨
Já se hlavně cítím nesvá při ulehání do postele s peřinou a pak se v noci několikrát uřícená budím s tím, že není postavený stan... :?
Tak já si aspoň půjdu pro karimatku, aby se mi na tu bednu s obrázkama dívalo lépe :)))

Uživatelem od:
28. 08. 2006

Ahoj Syky!
to je trochu nefer, ze ti jeste nikdo neodpovedel. Nezda se ti? :wink:
Navrat do pracovni reality je velmi kruty. Cele dopoledne jsem predstirala, ze prochazim desitky e-mailu, ale ted uz se na me divaji trochu skrz prsty a asi bych mela neco zacit delat :?
Tak delam to, ze se registruju do fora, prohlizim si fotky a myslenkama bloudim po horach.
Zdravim vsechny ostatni, kteri meli stejny napad a taky se tak tezce vraceji do "normalu". Verte, ze v tom nejste sami.
Petra

Uživatelem od:
27. 08. 2006

Ahoj horolezci!
Tak jsem právě zběžně zkoukla fotky a hned bych jela zas. Byla to fakt super. Doufám, že vás všechny potkám na srazu.
Tak se mějte a přeju ať ten návrat do pracovní reality není moc krutý.
Adiós Syky.

PS: Díky za "Syky song" při loučení v Plzni :wink:

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.