Albanie 2006

Uživatelem od:
14. 03. 2007

ahoj Vašku souhlasim albanie byla opravdu okouzlujicí ráda bych jela znova tak ješte nevím jinak určitě doporučuji je to skvěký zážitek .má to své kouzlo :-) uvidíš sám ahoj Romis

Anonym (neověřeno)

ahoj verčo, to je CK Mundu a ještě jedna CK, začíná na Vl. Při cestě když vidím Japonce jdu do první restaurace 4.cenové skupiny a jdu meditovat s místním obyvatelstvem, tak nejlépe poznám příslušnou zem. Věřím, že to vše během pár let bude jinak. V příštím roce je Abánie můj cíl. Tvůj email je pro mne vzpruha do dalších cest, nápadů a natočených DVD.
Dík Vašek

Anonym (neověřeno)

ahoj vašku, myslím, že Tě nepřekvapí, když řeknu, že Albánie byla naprosto super!!!! :) doporučuju všem, kdo o tomto zájezdu přemýšlí, přemýšleli nebo koho by to nikdy nenapadlo, tak jako mě! Nebudete litovat! :D Spousta dojmů a zážitků - hodně dobrý jsou třeba serpentýnky, o které tam není nouze! :D Jsou tam moc milí lidé a je to velkej relax od těch turiticky profláknutejch zemí - bájo!:)Verča

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Lituji, že jsem se nebyl na zájezdu do Abanie. Čekám, že se někdo ze zájezdu bude prezentovat, ale klid po pěšině, tak do toho takové zajímavé téma se prodává samo.
Vašek

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.