Pobalti-dotázek

Uživatelem od:
26. 10. 2006

No tak to je good.

Vybavuje se mi v této souvislosti jedna scéna z nočního přejezdu Lotyšska, kdy jsme jeli dlouho dlouho černočernou tmou, nikde žádné odpočivadlo, pumpa ani nic podobného a po čase samozřejmě začali lidi - hlavně ti, co se cestou napájeli pivama - držkovat, že musíme zastavit, nebo se po... . To sice řidiči vzali na vědomí, ale fakt nebylo kde. Po určité době, kdy už to vypadalo na vzpouru a převzetí velení busu postiženými pasažery, jsme prostě zastavili normálně na silnici a ti co potřebovali (což už v té době byli v podstatě všichni), si prostě odskočili ke krajnici. Načež se autobus plný spokojených lidí rozjel a za první zatáčkou - po asi minutě jízdy - jsme narazili na pěknou vybavenou pumpu se záchodama :D

Anonym (neověřeno)

Ahoj, od roku 2003 se všechno hodně změnilo. Jako autobus pojede Daf, tedy ne Karosa. Záchody se v autobusech používají spíš výjimečně pro akutní případy, i když tam jsou. V kempech je sociální zařízení už OK, alespoň v drtivé většině. I když jsou taky kempy dražší než tehdy.

Zdraví Petr.

Uživatelem od:
26. 10. 2006

no, já tam byl v 2003 a bylo to fajn.
K tvým otázkám - autobus normální karosa bez záchodu, ale jinak dobrý (modernější superbusy by se nemusely vyrovnat s kvalitníma polskýma a lotyšskýma cestama), pití se dalo kupovat u řidiče.
No s těma záchodama v kempech je to horší, pamatuju si na docela dobrý kemp v Polsku (první noc) a pak už nic moc...citlivějším jedincům doporučuji využít toalety v restauraci nebo bistru při příležitosti občerstvení. Sprchy si nějak nevybavuju...vím, že jsme se tehdy v podstatě každý den někde koupali (jezero, moře, řeka) a nevzpomínám si, že by byl se sprchama zásadní problém...jo ale někde byla teplá voda za příplatek.

Uživatelem od:
17. 04. 2007

Zdravim,
frcim letos do Pobalti a zajimalo by par veci,treba od poradatelu nebo tech kdo uz tam frceli.
Jak je to s autobusem,je nejakej kvalitni (zachod,moznost napoju atd)
Jak je to s kempama(cetl jsem nejaky cestopis z roku 2002 na mundu a psalo se tam ze socialni zarizeni sprchy a td nic moc:-( ) tak me zajima zda se to zlepsilo.diky

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.