Korzika 2008

Anonym (neověřeno)

Ahoj,
aut na silnicích se nemusíš bát, na trasách, které máme v programu, jich většinou jezdí málo. Větší provoz je na hlavních tazích kolem pobřeží, a tam se toho moc nenajezdí. S vyšší teplotou máš pravdu, bude teplo. I když ze zájezdu v roce 2005 nemám rozhodně pocit, že by byly extrémní vedra, protože se ve vnitrozemí dost často jede stínem. Nevím, snad napíše názor ještě někdo jiný, kdo tam s námi byl... Co se týče terénu, je to celé po asfaltu. Dobíjet se v kempech většinu dá minimálně v umývárkách.

Petr.

Uživatelem od:
22. 01. 2008

Ahoj, rád bych se svou přítelkyní vydal na cyklo na Korsiku s Mundem. Už jsem párkrát s vámi byl a bylo to vždy super. Chci se však k následujícímu zájezdu zeptat na pár otázek.
a) Jak je to s teplotou? Všude je napsaný, že Korsika je na cyklo skvělá, ne však v období kdy tam jede Mundo tzn. 2-16.8, protože je to prý období hlavní sezony (spousta aut na silnicích) a teplota kolem 27 není na cyklo zrovna vhodná s rozpálenou silnicí. Připočtu-li terén, tak pro neprofíka fakt naročné.
b) Jak je to s možností eletřiny v kempech a dobíjení baterií a tak...

Díky moc za odpověď
Lukin

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.