Maroko 2008

Uživatelem od:
28. 08. 2007

Ahoj všem! Pokud by nekdo z Vas mel jeste nejake zvydave dotazy, které nesnesou odkladu tak bez zaváhání kdykoliv zavolejte a ja rad odpovim. Tel : 603 436262

Uživatelem od:
28. 08. 2007

na výšku 17cm

Uživatelem od:
19. 08. 2008

Ahoj, můžu vědět, jak vysoký bude prostor pod sedačkami v busu kvůli výšce krabic případně dalších věcí? Díky Bára

Uživatelem od:
28. 08. 2007

Ahoj. Malej plynovej varic neni problem. A co se tyka oblekani, tak Vam na kazdem miste reknu jak se oblekat. Ted bude ramadan a tak pocitejte spise se zahalovaci variantou.

Uživatelem od:
06. 02. 2008

Ahoj... tak já se tedy taky zeptám... když si rozhodneme brát vařič, nevadí, když bude plynový? Kdesi v nějakém průvodci bylo totiž tvrzeno, že kvůli tamní teplotě je plynový vařič nevhodný. Já osobně doufám, že plynový taky dobrý. Druhý dotaz - oblékání - zakrytá kolena a ramena budeme muset mít opravdu vždy nebo se někde, třeba na nějakých výletech, naskytne i výjimka? Dík za odpověď =)

Uživatelem od:
28. 08. 2007

Ahoj vsem! Očkování do Maroka neni povinné a já sám jsem se do Maroka nikdy neočkoval. Snad jen žloutenka by se hodila, ale riziko není větší než třeba ve Špenělsku. Vařič si neberu - stravuji se zásadně místní stravou - skoro všude je možno si dát i teplou stravu včetně horské chaty při výstupu na Toubkal - letos ale jedem o Ramadánu a tak bude schánění jídla trošku dobrodružnější - po západu slunce se ale skoro na všech místech dá sehnat teplé jídlo - sebou je dobré mít trošku víc peněz - za jídlo a vstupné většina lidí utratí něco mezi 3000,- až 10000,-Kč dle náročnosti utrácejícího ale dalších až 10000,- se dá velice lehce utratit za různá lákadla (deky, bubínky, kamínky, zkameněliny, keramiku, konvičky, výrobky z růží a podobně), která jsou tu sice velice levná, ale jejich nabídka je široká ... :-) Pokud budete někdo potřebovat - tak stan beru ale třeba loni nebyl vůbec potřeba - všude se dalo spát pod širákem. Nejvíc se těším hlavně na úžasné marocké lidi a do pouště a k vodopádům. Teď už budu na netu častěji tak budu odpovídat pružnejc. Mějte se všichni krásně a MA SALAMA V MAROKU!

Uživatelem od:
25. 01. 2007

To Oroň:

Zdravim a kladu dotaz(y):-): Nějak nestíhám splašit vařit, obejdu se bez?Je to jistě jedna z věcí zásadních, na druhou stranu si myslím, že něco k snědku( i teplého) se najde snad všude, kromě hor, nebo ne:-)? a pak jsem se Tě ještě chtělůa optat, kolik peněz s sebou, aspoň hrubě orientačně, díky, těším se v září;-) Martina

Uživatelem od:
21. 05. 2008

Zdarec lidičky, původně jsem měl jet přítelkyni, boužel ale v prací nedostala volno, takže po ní zůstáva volné místo. Záloha zájezdu je již zaplacena a tak hledáme případného náhradnika, který má zájem o přenechné místo. V případě zájmu prosím o kontakt na . Předem dikes. :)

Uživatelem od:
27. 08. 2006

Jinak s Mundem už jsem toho navštívila doela dost:
Norsko 2004
Bulharsko 2005
Pyreneje 2006
Ukrajina 2007

Vždycky moc skvělé zájezdy a skvělá parta lidiček.

Uživatelem od:
27. 08. 2006

Ahoj, tak v Maroku jsem ještě nebyla, proto tam jedu, že? :-D
Ještě jeden spolubyslící se do stanu vejde.

Jaklik wrote:
Ahoj Syky :)

Nechci dělat dohazovače, ale Janca psala, že jede sama a hledá někoho do stanu ...

... nemusely byste tahat každá vlastní stan :wink:

A co ty Syky, už jsi byla někdy v Maroku? Nebo někde s Mundem? :)

Uživatelem od:
21. 05. 2008

Hojdy, z Afrického kontimentu mam zatím zatrzený jen Egypt, takze Maroko jedu poprvé, už teď se těším jak malé děcko. :lol:

Uživatelem od:
25. 01. 2007

To Jaklik:
Jaj, tech destinaci mi jeste spousta chybi...svet je velikej:-):-)Ale snazim se, to zas jo;-)Vypisovat, kde vsude jsem trajdala, by asi byla nuda, tak jen v ramci toho obecnyho seznamovani...na skole hlavne Evropa, zezacatku spis hory, pak prisly studentsky staze a trochu se to rozhejbalo, po skole Anglie- pracovne, z nastradanejch penez vzesel mesic v Mexicu a Guatemale a chvilka ve Vychodnim Karibiku:-)Strasne se mi nechtelo do prace, mela jsem strach, ze pak uz si moc nezajezdim, tak jsem to oddalovala, jak to jen slo...dokonce jsem mela v planu i Maroko s Mundem, ale pak prisla nabidka prace, ktery"neslo odolat" a ja to vzala a doufala, ze to Maroko na me rok pocka:-)No, tak snad jo...:-)Dovcu jsem dostala, ale byl to boj a cesta na zajezd doslova trnita- jedu jako nahradnik...jinak ja uz letos byla jednou nohou v Rusku, planovali jsme Altaj, ale to by me, uprime, vyslo docela draho...a nakonec to stejne krachlo, ostatni nemohli a sama bych nejela...S cestovkou jsem nikdy nikde nebyla, bejvali jsme sehrana banda 5-6 lidi, janez jak clovek zacne pracovat, uz to nejde tak hladce...domluva je obtizna a dovoleny je malo...takze bude premiera;-)

Nic, moc jsem se rozepsala...tak treba jen tak pro obrazek, kdyby me chtel nekdo do stanu:-)( fakt by mi to pomohlo....)

Trochu skoda, ze ostatni ucastnici zajezdu se moc neozyvaj...
Peknej zbytek dne vsem navstevnikum fora, M.

Uživatelem od:
12. 02. 2008

Když to tak vidím, tak snad všichni jedou sami :D

To Martina: A ktere destinace ti jeste chybi? Nebo kde jsi uz byla? :D A co Mundo, už jsi s ním někde byla? :)

Taky doufám, že to bude nezapomenutelný zážitek :) Dival jsem se ze budeme jezdit poustni krajinou v jeepech a na velbloudech ... romantika pri vychodu Slunce :)

Navic s sebou mame zkuseneho pruvodce ktery se o nas urcite pekne postara :) Kam se tesis Oroni nejvic ty? To uz to tam musis vsechno znat :)

Uživatelem od:
25. 01. 2007

Jo, snad jeste pro uplnost, kdyz se tak probiram prispevky...jedu taky solo, takze uz je nas 5, Syky :wink: A pro Jaklika: Maroko mam zatim porad na listu destinaci, ktery mi chybi, zatim :wink: Jka jsem sledovala tu diskuzi 2007, vsichni byli celkem dost nadseny, takze verim tomu, ze to bude super zaitek :D M.

Uživatelem od:
25. 01. 2007

Zdravim vsechny nadsane cestovatele, dobrodruhy a hlasim se do klubu :D Do Maroka jsem chtela uz loni, ale nakonec jsem to musela zrusit, takze zkousim stesti letos...Jinak stan by se hodil, to je fakt, tim bohuzel nedisponuju :( Janco, jestli porad plati tva nabidka, rada ji vyuziju, pokud nepohrdnes spolunocleznici :wink: Nebo kdokoli z fora, jestli mate volnyho fleka, beru ihned...Diky, preju krasnej vikend a tesim se na zari :wink: Martina

Uživatelem od:
12. 02. 2008

Ahoj všem :)

Oroni co třeba nějaké očkování? Je potřeba, nebo co doporučuješ? :D

A co ty fischio už jsi někdy v Maroku byl? :D

Uživatelem od:
21. 05. 2008

Zdravím lidičky, se mnou mužete taky počítat :)

Uživatelem od:
28. 08. 2007

Ja jsem Oroň a budu Váš průvodce po Maroku, takze pokud máte nějáké dotazy, tak neváhejte a klaďte je až do úplného vykladení. Do Maroka jedu už po 24. a už se nemůžu dočkat září.

Uživatelem od:
12. 02. 2008

Ahoj Syky :)

Nechci dělat dohazovače, ale Janca psala, že jede sama a hledá někoho do stanu ...

... nemusely byste tahat každá vlastní stan :wink:

A co ty Syky, už jsi byla někdy v Maroku? Nebo někde s Mundem? :)

Uživatelem od:
27. 08. 2006

Já hlásím, že jedu taky sólo, takže už jsme čtyři :)

Uživatelem od:
06. 02. 2008

na CK nebyly dřív tak trochu peníze, takže spíš s kamarády a spíš po Čechách (z čehož vyplývá, že to bude opravdu má první čtyřtisícovka... =)) a taky první duny, pokud nepočítám ty, co jsem viděla u Baltu... :D

Uživatelem od:
12. 02. 2008

Tak to vypadá, že asi pojedeme ve třech :roll: :shock: :D uvidíme, třeba sem ještě do odjezdu někdo zavítá :twisted:

To Janca: A s jinou CK jsi někde byla? Kde? :) Nebo jezdíš jenom s kamarády? Nějak se nemůžu dočkat až uvidím všechny ty oázy, sjedeme všechny ty duny na velbloudech a v džípu :) na ty vysoké hory ... byla jsi někdy na čtyřtisícovce?

Uživatelem od:
27. 02. 2007

ja byt vami, tak nevaham ani v terinu. v maroku sme byla s mundem loni a bylo to to nejlepsi, co sme zatim absolvovala :)

Uživatelem od:
06. 02. 2008

no...v maroku jsem nebyla rozhodně nikdy a mundo znám zatim jen z webu... ale žiju heslem, že v životě se má zkusit všechno... :lol: nebo skoro všechno... 8)

Uživatelem od:
12. 02. 2008

Moc lidí ve 'Spolucestujících' není ... teda kromě tebe a pár dalších lidí, kteří o tom uvažují ... tak doufám že se nás tu před odjezdem sejde víc :) a případně se i trochu seznámíme :twisted:

Jinak jsem slyšel, že už moc míst do Maroka není, takže jestli někdo váháte, tak neváhejte :D myslím, že to tam bude opravdu nádherné a nezapomenutelné.

To Janča: No já budu spát asi s tím kamarádem, ale snad se nějaký spolubydlící najde :) Byla už jsi někdy v Maroku? Nebo byla jsi už někdy s Mundem? Já s ním jedu letos poprvé, ale slyšel jsem na něj zatím jenom chválu :)

Uživatelem od:
06. 02. 2008

Ahojda, já taky vyrážim do prachu a písku, ale dobrodružně sama... pár lidiček, vyrážejících do Maroka najdeš ještě v sekci "spolucestující" :wink: Mimochodem mě tak napadá, nenašel by se někdo, kdo taky jede sám a třeba nechce sám obývat stan? :roll: Jsem totiž od přírody tvor společenský... :D

Uživatelem od:
12. 02. 2008

Ahoj, před pár dny jsem se přihlásil s kamarádem na tento zájezd a už teď se nemůžu dočkat až vyrazíme :D ... velboudi, nekonečné duny pouště, vysoké hory, exotika ... jak já se těším :). Tak kdo ještě jedete? :twisted:

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.