Parťák/Parťačka - Ukrajina 2008

Uživatelem od:
23. 04. 2008

Ahoj všichni! Tak kdo letos vyráží na Ukrajinu?:) Doufám, že se tam sejde dobrá parta lidí... :D

Uživatelem od:
16. 04. 2007

Já jsem na těžko taky už docela dlouho nic nešla, ale myslím, že když se nebudou tahat zbytečné krámy a stan se rozdělí mezi víc lidí, tak to nějak půjde. Já bohužel ještě pořád nevím, jestli budu moct vyjet, ale moc ráda bych se tam podívala. Ty už ses rozhodla kam pojedeš?

Uživatelem od:
01. 04. 2008

Ahoj lidičky...nějak se mi letos o prázdninách rozutíkali kamarádi , holt si musím najít program sama a tak taky uvažuji i o ukrajině, ale jen nevím, jakou mam čekat náročnost:)..jezdíme chodit na střední túry do Alp(Slovinsko, Rakousko), ale bez bagáže:)
Tak se chci zeptat, jakjste na tom s turistikou vy dva;)

Uživatelem od:
16. 04. 2007

Tak jestli si ještě nesehnal žádného parťáka/parťačku, tak já se asi hlásím :D Sice jsem se ještě nepřihlásila, ale chystám se to v nejbližší době udělat a z mého okolí se bohužel nenašel nikdo, komu by to v daném termínu vyhovovalo :roll:

Uživatelem od:
22. 02. 2008

Hledám někoho, kdo pojede letos na Zak.Ukrajinu a jede sám jako já...Jedu s Mundem poprvé, původně měl jet ještě kamarád, ale odřekl to :( Tak to zůstalo na mě...najde se nějaký parťák/parťačka? :roll:

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.