Krym 2008

Uživatelem od:
04. 07. 2008

koukám, že už začínají odpadat lidi, snad to nebude tak zlý. Každopádně už se s Gedžitkou těšíme. Ona už má sbaleno :shock: Nemáte někdo nějakej extra tip co si vzít s sebou, mohlo by se to hodit a není to uvedeno v MUNDOseznamu? Petr

mzk
Uživatelem od:
30. 07. 2008

Ahoj, máme takový problém. Byli jsme s kámošem nahlášení na Krym, ale jeden z nás kvůli zdravotním problémům nemůže jed. Pokud by jste někdo věděli o jednoum nebo dvou, kteří by ještě chtěli jed, tak mně prosím dejte vědět na . Odpovím obratem. Diky

Uživatelem od:
30. 07. 2008

Ahooj všem....hlásím další dvě osoby na seznam...jsme dvě holky z Plzně a už se strašně těšíme!!! Všechny zdravíme a už se nemůžem dočkat soboty, až se všichni poznáme osobně a vyrazíme.... :D :D

Uživatelem od:
13. 06. 2008

Mám stan pro 4 osoby a jedu sama takže mužu někoho ubytovat ať nemusí tahat další stan.

Uživatelem od:
15. 05. 2007

Ahoj, myslím, že počet lidí v autobuse nemusí být rovný počtu lidí na fóru :D . Ja jedu s mladou taky a na fórum jsem se podíval až dneska, takže asi nemusíme mít strach, že to Mundo zruší. Jinak s Mundem jsem byl už 2x (Černá hora a Korsika) a vždycky to bylo super. Tentokrát si myslím, že bude menší nevýhoda v tom, že je to strašně daleko, takže strávíme spoustu času v autobuse :-/. Čili karty s sebou :-). Jinak na Mundu je super, že jezdí strašně v poho lidi, takže snad to bude i tentokrát. Z fóra to tak zatím vypadá :-))). Takže čau za 14 dní.

Uživatelem od:
28. 03. 2008

No bezva bezva, začínám matematicky chápat, jakto že je autobus plnej :) Che-už se nám to blíží, že? Kdyby se měl někdo v Pze (nebo hk) chuť ještě před odjezdem sejít, budu se těšit, hurá!

Uživatelem od:
09. 07. 2008

Nazdárek tak si připočítejte další dva. Nahlášení jsme už dávno ,ale na forum jsme vlezla teprv dnes jinak bych dala vědět dřív. Už se moc těšíme. Jsme z Blanska. Snad tam bude dobrá parta at si to pořádně užijem :) :)

Uživatelem od:
19. 04. 2008

Už delší dobu sleduji obsah fora a musím se přiznat že s vámi jedou ještě dva, :oops: kteří byli loni v Řecku a moc se jim tam líbylo a tak jedou znovu :D

Uživatelem od:
28. 03. 2008

Ahoja, já jsem z Hradce Králové, ale studuje v Praze...to se máme krapet z ruky ale neva-minimálně se těšim naviděnou na místě,že jo teda-jestli si to třeba ještě někdo z nás nerozmyslí a nepojede do bibione )

Uživatelem od:
13. 06. 2008

já jsem od Frýdku-Místku, v Olomouci chodím do školy. A ty jsi odkud?

Uživatelem od:
28. 03. 2008

Huráá..odkud jsi? :)

Uživatelem od:
13. 06. 2008

Tak 8 statečných. už sem taky přihlášená. Mimochodem taky sama, nikoho nemůžu nalákat. To je samá Itálie, Chorvatsko, Řecko a na východ nikdo nechce.

Uživatelem od:
28. 03. 2008

No báječný, to jsem šťastná jak blecha, hurááá!! :)

Uživatelem od:
20. 05. 2008

Ahoj, to je super!! 7 je krásný číslo, budeme takových 7 statečných! :lol:

Uživatelem od:
27. 05. 2008

ahojahoj, my jedem s pritelem takyyyyy (takze uz je nas pokud dobre pocitam sedm.. :wink: ) jsme ze Zlina a moc se tesime :)

Uživatelem od:
20. 05. 2008

Ahoj, to je fajn, ale snad nás pojede ještě víc lidí, aby nás nezrušili :mrgreen: Jsem z Klatov a přítel z Ústí, oba studující a pracující v Praze, tak asi tak :lol: a odkud jsi ty? a proč ses rozhodla zrovna pro Krym? Měj se hezky, pa!

Uživatelem od:
28. 03. 2008

Ahoja, tak to jsem ráda :)) Já jsem se ještě viděla s dvouma moc sympatickýma lidma, co též vypadali, že pojedou-takže počet pět vypadá celkem reálně :) Jinak i já se vydávám s mundem poprvé...Odkud jste? Zatímpa, krásný den :))) a děkuji za vzkaz!!

Uživatelem od:
20. 05. 2008

Ahoj, tak včera jsme se s přítelem také přihlásili na zájezd do Krymu. Pojedeme s Mundem poprvé, tak jsme moc zvědavý jaký to vlastně bude. :roll: ... tak doufám, že se nás tam sejde víc než 3 :lol:
Iveta S.

Uživatelem od:
28. 03. 2008

Jéé, tak já budu ještě chvilku dumat a až přijdu na nějaký konkrétní otázky, určo se, pokud by to neva, ozvu :) Jinak s Mundem jedu poprvé, tak jsem zvědavá :) Měj se tedy hezky, zatím!
diana

Uživatelem od:
25. 08. 2006

To jsem rád, že sem Ti udělal radost, jak málo stačí :-). Mě to letos s Mundem bohužel nevyjde, už sem měl rezervovanou Albánii, ale nakonec to z různých důvodů padlo. Co se týká Krymu, tak poznatků je fůra :-) pokud Tě zajímá něco konkrétního klidně se ptej, můžeš zde nebo pod vzkazem je můj emailovej kontakt.
A Ty už jsi někde s Mundem byla nebo je to poprvé?
Měj se fajn a neni zač :D

Uživatelem od:
28. 03. 2008

Jééjéé, hurááá!! Já už jsem se uplně bála, že jsem nějaká zakletá-tos mi udělal táákhle velkou radost!!! děěkuji :) Takže Tys už Krym navštívil...a máš nějaké poznatky, které by bylo ještě záhodno vědět? A letos se taky s Mundem chystáš? :) Tak se měj krásně a děkuju!

Uživatelem od:
25. 08. 2006

No tak já teda bohužel nejedu, ale píšu aby ti tu nebylo smutno :-). Na Krymu jsem byl předloni a musim říct, že ti to moc závidim, je to podle mě jeden z nejlepších zájezdů Munda. Moc pozdravuj Corkyho co Vás tam bude provázet.
Tak si to užij a dej pak vědět jak se líbilo.

Uživatelem od:
28. 03. 2008

Ajaj....myslim, že tam sama budu...toolik lidí si to přečetlo a nikdo nejede? :( Noo..alespoň si v autobuse budu moct pořádně natáhnou nohy :)) ale vážně...napiště klíďo i někdo kdo tam nejedete, ať mám radost :)) Tak hezký den všem, mějte se bájo!! diana* (a děkuju děkuji za případnou odpoveď...)

Uživatelem od:
28. 03. 2008

Hezký den :) nechystáte se též někdo směr Krym? Já už jsem přihlášená, to jen, že jako tam nebudu sááma, že ne (??!) :))
diana*

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.