IRSKO 2008

Uživatelem od:
17. 07. 2008

Ahoj :) Hlásí se další nováček. Fórum jsem "objevila" teprve dneska... :roll: Už balím a moc se těším. Konečně se mi splní sen vrátit se po třech letech zase na pár dní do Irska, mojí "země zaslíbené". Uvidíme se zítra u autobusu :D

Anonym (neověřeno)

Místa momentálně nejsou, ale zaregistruj se na hlavní stránce www.mundo.cz dole pod mapkou jako náhradnice, kdykoliv se může stát, že někdo vypadne.

Petr.

Uživatelem od:
18. 06. 2008

Ahoj!

Nevíte jestli jsou ještě nějaká volná místa? Strašně ráda bych jela, ale nemám s kým, tak jsem našla tenhle zájezd, kde budou samí super lidičky. Díky Péťík

Uživatelem od:
20. 06. 2008

Ahoooj, tak se hlasim coby dalsi ucastnice:) A tesim, tesim, tesim se jak mala holka:))) Lenule

Uživatelem od:
02. 06. 2008

Taky zdravím všechny účastníky poznávačky Irsko 2008.
Jedeme s manželkou a už se nemůžeme dočkat...
Irsko je manželčin dlouholetý sen a pokud jde o mě, pár let zpátky (2002) jsem v Irsku strávil cestováním necelých 6 úžasných týdnů, s kámošem jsme ho stopem projeli téměř celé, a od té doby toužím se tam vrátit. Tak si to teď plníme v rámci svatební cesty... :)
S Mundem jedeme poprvé (poprvé v podstatě i absolvujeme akci tohohle typu), ale zatím jsme slyšeli jenom chválu. Jsem docela zvědavý, jak takový organizovanější zájezd vypadá... :)

Těšíme se na shledanou za měsíc a půl a přejeme pohodové přípravy...

Uživatelem od:
30. 04. 2008

Ahojte, taky uz se tolik tesite na Irsko? Je to moje zivotni laska a nabidka jet s mundem me nesmirne potesila... Jeste jsem s mundem nikdy nebyl tak uplne presne nevim co muzu a nemuzu cekat, proto bych se na vas zkusene obratil s prosbou o sdeleni nejakych postrehu, poznatku dulezitych pro kvalitne prozitou dovolenou.... Jen me trosku zarazi, ze se tu skoro nikdo nehlasi, prestoze je zajezd naplnen.... taxe mejte vsichni hezky :o)))

Uživatelem od:
16. 05. 2008

Ahoj, na to, ze je ten nas zajezd do Irska vyprodany, tak se opravdu moc nikdo nehlasi. Tak se ozvete lidi, at vime, jaka parta pojede. Zatim pa a cekam nejake novacky na nasem foru. Papa Amalka.

Uživatelem od:
06. 02. 2008

Ahojky tak ja už s Mundem byla před 4 roky v Norsku.. Super zábava, super lidičky.. Tak pevně doufám, že to bude stejné i v Irsku. Vypadá to, že zájezd je už vyprodaný.. Ale zatím se k nám skoro nikdo nehlásí.. měj te se pěkně.. už se nám to krátí.. necelé dva měsíce.. papa Janča

Uživatelem od:
16. 05. 2008

Ahoj, vsem budoucim ucastnikum zajezdu do Irska. Uz se strasne tesim, po Irsku jsem vzdycky touzila a brzo uz to prijde. Uz jste nekdy byli s Mundem? Ja ne, ale bylo mi to vrele doporuceno. Zatim cau Jana.

Uživatelem od:
30. 04. 2008

Ahoj Jančo a další přátelé kdož vyrážíte letos do Irska. Letos poprve vyrazime s kamaradkou na dovolenou s CK Mundo ale uz ted se oba moc tesime. Taky rad poznam kolik a jaky lidi vlastne jedou. Zdravi vas Peťa :D

Uživatelem od:
06. 02. 2008

Ahojky.. tak jak se dívám tak se dívám.. nikde nenacházím forum na Irsko 2008. Tak co jedete tento rok někdo??? Už se nemůžeme dočkat.. tak se někdo ozvěte.. Kolik nás tam vůbec jede.. at nejede jenom ta naše bandička o 4 lidech.. papa Janča :lol: :lol: :lol:

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.