Francie

Uživatelem od:
27. 05. 2008

Ahoj, my jsme byli o neco pozdeji, az do zacatku rijna, takze vecer uz bylo chladno, pres den bylo pocasi pekny. Jidlo si muzes vecer uvarit na varici, pres den si dat nekde v Parizi neco u stanku nebo v knajpe :)

Uživatelem od:
05. 08. 2008

Ahoj cestovatelia,

tak aj ja idem smer Francie :D Konecne dovolenka :lol:
Idem single... Bude nas viac :?:

to Jiras: Ako to bolo zo stravou a pocasim?

Anonym (neověřeno)

Na zájezdu Francie - Paříž žádná turistika není, takže náročné to určitě není. Věci mohou zůstat v autobuse. Ubytování je celou dobu v kempu v Paříži a pak dvě noci v kempu u zámků na Loiře. Petr.

Uživatelem od:
28. 04. 2008

Také se mi tento zájezd líbí :) , ale nevím jak je fyzický náročný - co se týče turistiky a také jak to je na těchto typech zájezdů co se týče věcí. Ubytování je po celou dobu stejné, nebo jak se popojíždí, tak tak se stěhuje? Děkuji zkušeným za odpověď :roll:

Uživatelem od:
27. 05. 2008

Ahoj, ja sem byl na tomhle zajezde predloni a bylo to super. Nejake rady bych klidne napsal, ale ptej se, jinak me nic nenapadne :)

Uživatelem od:
23. 05. 2008

Ahoj lidi :),
s kamarádkou se chystáme do Francie. Kdo z Vás se taky připojí? JInak bych byla ráda, kdo byl někdy na tomto zájezdě, aby přihodil pár cenných rad, cestovatelských zážitků atd.
Moc se těšíme :)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.