Norsko 2008 - po návratu

Uživatelem od:
20. 05. 2008

Ahoj, o Korsice vážně uvažuju:) a zatím mám i volno ve stanu... Mějte se fajnově...

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahoj vsichni, ziju...:-), ale je u me hodne zmen. Tak bychom se nekdy mohli sejit. V Brne jsem nebyla strasne dlouho, ale ted 1.5. uz neco mam. Co naplanovat nekdy ten cerven? Rada vas uvidim.

Uživatelem od:
17. 04. 2008

Ahojte všichni. No nějak to teď tady umírá. Já ještě nejsem rozhodnutý co budu dělat o prázdninách, zatím mám jen naplánovánu dovču v Irsku, kam jedu za 3 týdny.
No a 1.5. a další dva dny jsem v Rakousku na řece Salza, Ster a Enns, takže to taky neklapne. Ale jak pojedu ve čtvrtek přes Brno, tak na vás budu myslet :wink:

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahoj všichni co ještě aspoň někdy mrknete :cry: ,pojeďte na Korsiku ať nám tam není smutno(já,Janča a Petr Brno). Jinak kdyby jste si chtěli udělat výlet, tak 1.5 se chystám na besedu do Brna, přijeďte!!!pak se můžem přesunout do Holešova, nebo objednat nějakou chatku v okolí Brna :D .Snad jste všichni neumřeli :cry: ???S.O.S

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahojky, určitě bychom mohli něco v Brně podniknout, nebyla jsem tam roky. Ještě se domluvíme a vše naplánujeme. Těším se. P.

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahoj všichni :) , Peťo ten nápad od Janči a Petra na ty ohňostroje do Brna není vůbec špatný nápad!!!Mohli bysme se domluvit a potkat se, je načase, né :cry: -už ani nevím jak kdo vypadá :roll: . Jo a klobouk dolů, Norsko bylo nejspíš procházka Růžovou zahradou. Zdravím všechny kdo kuknou a už by mohli i něco napsat- Kdo se chystá na trek a kam? Dejte vědět ať mám o čem přemýšlet. V sobotu bych měla vyrazit do Itálie na lyže, tak snad přežiju a v létě vyrazíme :D . Popřemýšlejte o návštěvě Brna, jak psala Janča. papa

Uživatelem od:
11. 06. 2008

Ahoj,
žádný zájemce není - za což jsem paradoxně ráda, protože musím svou předchozí nabídku bohužel zrušit.
Po původně zcela rutinním vyšetření sestřiny pejskovny se totiž ukázalo, že štěňátka si kvůli kyčelní displazii nemůže dovolit. :(

Petra

Uživatelem od:
11. 06. 2008

Ahoj všem cestovatelům, nastávajícím rodičům (přeju hodně štěstí) a vůbec Munďáckým Norkům.
Měla bych téma ze zatím neprobíraného soudku - byla jsem pověřena svou milou sestřičkou, abych vyhledávala vhodné a spolehlivé páníčky pro plánované čtyřnohé nadělení (mezi cestovateli to asi nebude úplně ono, ale co kdyby), na které chystá svou labradorku Růženku. Štěnátka, pokud se vše zadaří, budou k dispozici zhruba v polovině července a budou sice bez papírů, ale velmi milá a po mamince jistě učenlivá a hravá a patrně i zdarma.
Zájemci, hlašte se prosím... Můžu potvrdit, že Růženka je naprosto dokonalá bytost
Petra Váchová
Na druhý pokus jsem se snad strefila do správné rubriky :wink:[/b]

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahoj Peti,
to jsme fakt radi,ze jsi se v poradku vratila. Ty fotky jsou uplne uzasny. Docela te obdivuju, pac ja jsem si jista, ze bych neco takoveho nezvladla. Tolikadenni treky, silene pocasi, prevyseni - myslim, ze Norsko pro mne byl takovy pomyslny vrchol. :wink:
No, myslim, ze mas co vypravet - co takhle zajet za nami do Brna? Treba na ohnostroje - 22.5.-5.6.? Zvani jste vsici :)
zdravi Janka a Petr z Brna

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahoj všichni noráci:-),
tak jsem doletěla z Patagonie, bylo to naprosto úžasné. Jsem nabita energii, i když je pravda, že množství práce, které na mě čekalo doma po skoro měsici mi nedá příležitost si oddechnout. Jestli se chcete nabít a namotivovat, můžete kouknout na tyto stránky:http://picasaweb.google.cz/psoukupo/Patagonie2009#. Jinak mě to namotivovalo na další výzvu, za rok Nepál - Himaláje. Už mám trošku větší nároky:-). Našlapali jsme kolem 200km s bagáží, Ohňová země byla nejhezčí, tam jsme nepotkali ani živáčka, dělali jsme dokonce i oheň...., i když někdy byly dny dost kruté, chumelenice, hrozný vichr...., ale čím více námahy, tím lepší:-). Takže je mi líto, ale v létě tak maximálně pojedu na vandr do Čech, což se těším, chci už teď šetřit dovolenou na ten Nepál, to je měsíc. Tak si to všichni s Mundem užijte, zdravím Jirku a Zuzku a gratuluju a Janku v Číně a druhou Janku.....prostě všechny, co kouknout z našeho zájezdu na tyto stránky. Mějte se krásně. P.

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahoj Jani,
tak na Korsiku by jela holcina, ktera ma stan, akorat hleda partaka do nej - kdyztak se koukni do Korsika 2009, jmenuje se Petra :wink:

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahoj Jani, ja uz jsu v Cine :) Takze Petu budu pozdravovat pres skype :wink: a adresu muzes poslat smskou nebo mailem na .
Taky doufam, ze se nekdo prida, ale mozna je moc brzy..

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahoj Jani, vidím to spíš jen na mě.Taky se těším na plány, jen doufám že se někdo ještě přidá, ne :wink: ! Kdy vlastně letíš, aby ses nám vrátila v pořádku, jasný! Nemůžu na tebe najít mail tak buď písni nebo snad mám telefon na tebe, tak bych tu adresu poslala sms-kou.Pozdravuj Peťu a napiš jak se bydlí, už máte vše doděláno???Už ať je léto, těším se :D papa

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahoj Jani, no tak to je fakt super, hned to dam vedet Petrovi :D POjedete oba? a co noveho v Holesove? Hele, jestli chces pohled z Ciny, tak pisni adresu, ju? Hezky den a tesim se, az budeme spolecne planovat :wink:

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahojky, Jani jsem pro, termín vyhovuje, nějaké výstupy tam taky jsou a s tím počasím to snad taky nebude tak špatné :wink: .Tak teď jen kdo se přidá? Snad na nás všichni nezapomněli :cry: ,to by my bylo líto. Na všechny se moc těším :D tak honem,honem,nahlásit dovolený :lol: ať to máme jistý!!!Zuzi a Jirko moc gratuluji,aspoň nás bude příště víc :lol: .Všechny moc zdravím a těším se na Vás. papa

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahoj vsici, tak to nakonec asi vyhrala Korsika. Akorat doufam, ze stejne jako kdyz jsme jeli do Norska a cekali spatne pocasi a ono nakonec bylo tak krasne, tak to ted nebude u Korsiky ve smyslu - pojedeme tam s tim, ze bude krasne a ono bude skarede :? :) Ale hory tam vypadaji moc pekne, navic nam vyhovuje termin. Tak co, pridate se nekdo? Janicka, Honza,Lida,Pája...????
Jinak - Zuzi, Jirko - moc s Petrem gratulujeme. :D
Tak vsichni ahoj - Janka

Uživatelem od:
17. 04. 2008

Ahoj všichni.

Tak jsem přemýšlel nad letošní dovolenou a napadlo mě opět něco šíleného. Mořský kajak. Bohužel moc cestovek tohle nenabízí, takže výběr není moc velký :( . A pak jsem se díval na zájezdy s Mundem a letos tam maj celkem blbý termíny, kvůli práci mi jich spousta nevyhovuje. Takže jsem si skoro všechno vyškrtal a zbylo mi Slovinsko. Kdo se hlásí?

Horčovi gratulujuuuu. Na výlet k vám se hlásím. Jaký termín je mi celkem jedno, pokud to bude nekdy v dubnu a pozdeji.

Uživatelem od:
29. 05. 2008

Ahoj všichni. Musíme vám oznámit, že letošní letní dovolenou vynecháme. Začátkem srpna totiž čekáme přírůstek do rodiny, takže v době dovolených budeme řešit trochu jiný věci než co zabalit do batohu :) .
Rádi bysme vás ale všechny ještě viděli. Co takhle udělat nějaký další sraz? Mohli bysme to zkusit domluvit u Zdendy v Bohdanči - viz www.zababa.cz
(měli jsme tam sraz po Pyrenejích 2007). Je tam i možnost přespání. Pokud jste pro tak zkuste navrhnout termíny. Pokud máte jiné návrhy sem s nimi :D
Všechny moc zdraví Jirka a Zuzka

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahojky Peťo, prosím tě užij si to tam a hlavně přežij(ale ty jsi vlastně trénovaná) :wink: tak o to se bát nemusíme. Hlavně se nezapomeň hned ozvat jak se vrátíš, plná dojmů a zážitků :shock: . Ne že na nás zapomeneš a nebo vyměníš za jinou partu :cry: , to by nám bylo moooc líto. Špindl musel být úžasný. Jinak všechny zdravím a pište někdo!!!Nemusíte pořád pracovat nebo lyžovat :roll: , né? Tak papa

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahoj Jani, já jsem se právě vrátila ze Špindlu, byla jsem tam z práci a bylo tam naprosto úžasně. Týden jsme lyžovali a lyžovali, pili a pili. Dost náročné, ale počasí super. Jinak za deset dní odlítám směr Patagonie, tak držte palce, ať přežiju ten dlouhý let a náročný treking. I když my jsme vytrénovaní z Norska....Letos v létě to zatím vůbec nevidím. Vzhledem k tomu, že pracuju ve stavební firmě, kde se dělá nejvíce v létě a dovolenit se právě můžu spíše v zimě. Tak jestli někam pojedu tak max. na týden a to ještě budu plánovat tak měsíc předtím. Je mi to líto. Ale za to, že teď můžu jet skoro na měsíc pryč, to stojí. Mějte se krásně a budu se zase někde těšit. A druhá Jani, pěknou Čínu přeju.

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahoj všichni :D .Sice opožděně ale o to více přeji Všem do toho Nového roku 2009 hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky, taky peněz a hlavně ať se nám podaří sejít na nějaké další super dovolené :lol: Já jsem určitě pro, je my i celkem jedno kam, hlavně abych přežila :wink: jo!!!Jančo a Peťo, vy se nám vraťte v pořádku s cest, ať nám můžete referovat :shock: . Vyráží někdo někam na lyže? Když tak dejte vědět :oops: nejsem sice super lyžař ale lyže mám :lol: . Mějte se krásně a užívejte sněhovou nadílku :wink: papa

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahoj, do Ciny bych mela odjet 22.ledna, tedy spis odletet :-) ale psat muzu i z tama :-)
No krome Skotska jsme se divali i na jine destinace, ale obavam se, ze zadna se tvym "velkym horam" nevyrovna :( :lol: V podstate bychom mohli jet pocinaje koncem cervna, to uz by Petr mel mit po statnicich.
Timto vyzyvam i ostatni :wink: jak se divate na moznost stravit dalsi super dovolenou v dobre parte jako jsme meli loni? Co takhle hodit na net par navrhu? Verim, ze na necem se urco domluvime.
Pozdrav vsem z Brna. Tesi se Jana a Petr

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Obavám se Jani, že na tak dlouhý zájezd nemůžu jet. Já tak max. můžu jet do toho Slovinska. Mě ale to Skotsko stejně moc neláká. Já potřebuju vyšší hory. Budu teď trošku z té jižní Ameriky a Ohňové země zhýčkaná a Skotsko budo pro mě holé a ploché. Každopádně bych určitě ráda s vámi vyrazila, ale asi to nebude do Skotska. Kdy ty vůbec razíš do té Číny? Pěkné svátky.....a moc se nepřejezte, já už mám břicho jak meloun :D .

Uživatelem od:
17. 04. 2008

Připojuji se k ostatním a přeji krásné prožití vánoc a štastný a veselý Nový rok. Snad se v tom dalším roce zase všichni sejdeme :wink:

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahoj všichni Norové, Norky, Norci a Norkyně :-)
přeji stejně jako Peťa (čímvíc, tím líp, ne?) Merry Christmas everyone - a do noveho roku jen to nej. Moc ráda zase příští rok vyrazím a s Petrem jsme si vyhlídli Skotsko. Bylo by super mít tam starou partičku. a co ty Peťo, když vyrážís do Patagonie, budeš mít v létě ještě dovču?
Mějte se všichni hezky, budu se těšit, že se někdy sejdeme.
ahoj Janka a Petr (z Brna)

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Krásné prožití vánočních svátků, hodně štěstí, zdraví a úsměvu v novém roce vám přeje Petra

Uživatelem od:
03. 08. 2008

Peťo, gratuluju..je to krása, takový most :D Papa Lída

Uživatelem od:
07. 05. 2008

O.K. Honzo, beru tě za slovo :D Kdybyste náhodou neměli co dělat, koukněte na tento odkaz, největší most, který se kdy přepravoval přes ČR a řídím ho ekonomicky já a zadala si ho vyrobit naše firma :D
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/ceskem-projede-nejvetsi-most-v-historii-pribrzdil-ho-statni-svatek.html

Uživatelem od:
17. 04. 2008

Omlouvám se, že jsem se dlouho neozval. Bohužel mi odešel do věčných lovišť počítač, tak to mám teď trošku horší.

Jeseníky si vezmu na hrb já, bydlím přímo v Jeseníku, kde byjste mohli spát u mě. Bohužel ale teď toho mám nad hlavu, jsem v práci od rána do večera, o víkendech nestíhám ani to, co bych chtěl a do vánoc to lepší nebude :( Hned jakmile uvidím příležitost tak se ozvu a něco naplánujeme :wink: Zatím se ale omlouvám, bohužel nestíhám :cry:

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahojky všichni, tak jak to vypadá s těma Jeseníkama? Kdo si to vezme na hrb? Kdo tam bydlí nejblíže?:-)
Tak se tak koukám dopředu na zájezdy, protože se samozřejmě nemůžu dočkat a říkám si, že když to skloubím s prací, co by bylo vzhledem k termínu nejlepší a vzhledem k zemi, která mě láká, tak mi zatím vyšlo Slovinsko. Co vy na to? Je to výzva. Jinak teď po Vánocích plánuju s kamarádkou Thajsko, tak to snad vyjde. Mějte se krásně a čekám na ohlasy:-)

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Tady to žije :D to je super. Taky to spíš vidím na lyže- protože než najdem společný,volný termín bude tu mikuláš :lol: nebo aspoň Martin na bílém koni :lol: . Myslím, že ty lyže by byli schůdnější než šlapat ve sněhu na Praděd :roll: to nevím jestli bych zvládla :oops: ,od Norska už uplynula dlouhá doba :roll: .Takže trénink nemám žádný,přiznám se bez mučení :( . Ale určitě bysme měli něco vymyslet-myslím, že už přežijem vše :lol: po Norsku a těch 1-2 srazu :lol:. Všechny moc zdravím.papa

Uživatelem od:
17. 04. 2008

V Norsku jsme všichni pochodovali ve sněhu a nikomu to nepřipadlo divný a najednou budete dělat caviky bando líná? Aspoň konečně využijeme vybavení, které jsme si tahali do Norska :wink:

Uživatelem od:
29. 05. 2008

Jojo, o Jeseníkách se také mluvilo :) . Dřív než v listopadu bychom to také nezvládli. V listopadu "snad" už jo. Sice je možný, že by to tam mohlo být už spíš na lyže, ale nic proti tomu - ba naopak :wink:

Uživatelem od:
17. 04. 2008

Sakra, fakt se mluvilo i o Jeseníkách? No není problém, u mě se vyspí dost lidí a pokud byjste chtěli i na nějaký výlet po okolí, tak je kam zajít. Ale nejdřív v listopadu, říjen už mám opět nabytý.

Peti ty to nějak moc řešíš. Holt my jsme si to pořádně vybrali na trajektu, ty až teď :D Ikdyž na trajektu se vlastně nic nestalo, protože si to nikdo nepamatuje 8)

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Jéééé, do Jeseníků bych jela, ani nevím, že se o nich povídalo :D . Bylo to super, slibuju, že příště budu střízlivější, ale já jsem si to náramně užila.

Uživatelem od:
04. 08. 2008

Samozřejmě, ty co nabízeli byli úplně střízlivý takže si pamatují úplně všechno. 8) Včetně toho ,že se říkalo něco o výletu do Jeseníků. :wink:

Uživatelem od:
17. 04. 2008

Taky se musím přidat ke spokojeným lidem. Akce to byla opravdu vyvedená. A taky jsem kolem sebe několikrát slyšel nabídku na nějakou chatu, což by teď přes zimu nemuselo být vůbec špatné. Jenom doufám, že ti co nabízeli si to i pamatují :D
No teda Peti, ty ses v tom Macu pokecala? Vždyť tam jsi mi přišla už celkem v pohodě ... To tě určitě na chvíli hlídal někdo jiný než já :D

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahojky, musím říct, že fotky se fakt vyvedly :lol: .Byla to super povedená akce :wink: , věřím, že si ji někdy zopakujeme, už teď se móóóc těším. Pájo a Lído díky za nedělní doprovod, někdy Vám to oplatím, když se ukážete na MORAVĚ :D .Všechny zdravím a těším se příště. papa

Uživatelem od:
04. 08. 2008

Ahojda , akcička byla hodně povedená.Rád jsem Vás všechny viděl. :D
Samozřejmě jsem pro opakování podobných akcí .Takže jestli budete plánovat ještě nějakou after party,rád se zůčasním .:wink:

Uživatelem od:
03. 08. 2008

Ahojda :D Děkuji za krásnou sobotně-nedělní akci..myslím, že fotky mluví za vše :roll: Hlavně když je večírek! Naše pražská centrála se pokusí vygenerovat nějaký plán na další akci..Mějte se papa Lída

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ještě musím doplnit, děkuji všem, kteří se podíleli na mém odvedení z restaurace směrem k autobusu. Sama bych to asi nezvládla. (zvláštní díky Honzovi) P.S. Po skvrnách na kabátě od kečupu jsem si teď vzpomněla, že jsme byli i v Mc Donaldu :D Ale většinu si pamatuju dobře.

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahoj všichni, díky za fotky, aspoň mám vyplněné nějaké mezery :D Teda řeknu vám, to byla jízda. Ale bylo to super. Všichni jste byli skvělí. Pěkně jsme to rozjeli. Ani nevím, jak jsem to zvládla vydržet až do toho prvního autobusu. To bylo taky díky tanci. Ty paňáky mě ale dost poznamenaly. Zaprvé mě ráno nechtěl pustit řidič ani do autobusu :D Zadruhé, v devět hodin jsem ráno ulehla, když jsem dojela domů, a za celý den jsem se nezvedla, protože mé snahy vedly k tomu, že se mi zvedal žaludek. Takže jsem si to včera maximálně vychutnala, ale stálo mi to za to. Musíme to někdy zopakovat, co vy na to?

Uživatelem od:
29. 05. 2008

Ahoj všichni. Dal jsem na net fotky ze včerejší super vydařené akcičky. Tak se můžete pokochat. http://horca.rajce.idnes.cz/Norsko_2008_-_after_party_4.10.2008/
Bylo to fakt bezva. Doufám, že si to brzy zopakujem :wink: :P

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahojky, my tentokrat nedorazime, na Morave nastala sezona paleni, takze take musime prilozit ruku k dilu a bohuzel to zrovna vyslo na sobotu, ze ma palenice termin. Prejeme hezkou zabavu a budeme se tesit na fotky - ahoj - Jana a Petr

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahojky,všechny zdravím. Počítám s dřívější hodinou a kolem 18 hod.jsem tam :D . Moc se na Vás těším :lol: ,tak se všichnisnažte přijet :cry: ,ať nám tam není smutno.papa

Uživatelem od:
29. 05. 2008

Nazdárek lidičky :) Na sobotu se už moc těšíme a počítáme s tím, že se pojede až do rána :lol: Tak doufám, že se nás sejde co nejvíc :wink:

PS: Pojede někdo vlakem přes Pce?

Uživatelem od:
03. 08. 2008

Ahojda :lol: Děkujeme se chválu ohledně předsrazu-Pája je hrdina, že si nás tam nechala..no a už se samozřejmě těšíme na příští sobotu..bude to veselé- všichni se pořádně vyspinkejte a načerpejte spousty energie :lol: ať můžeme jet až do rána..papapa Lída

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahojky, zdravím všechny a hlavně účastníky před-srazu :lol: . Bylo to super a jsem ráda že jsem se účastnila, i když večer jsem byla k.o :cry: . Příště se na to taky líp vyspím, aspoň doufám!!! Pájo moc díky za azyl, myslím, že jsi měla co dělat když jsme se vzdálili :roll: , to byla spoušť, co? Všem děkuji :wink: bylo to fajn a těším se příště :D . papa

Uživatelem od:
17. 04. 2008

Taky konečně posílám fotečky. Bohužel jsem moc nefotil, takže je zde pouze vyfocen piknik.

Uživatelem od:
06. 08. 2007

Zdravim všechny Norky!!!!
Koukám, že jste se už nemohli dočkat a plně vás chápu... :D
Jen doufám, že se toho 3.10. všichni (nebo alespon většina) uvidíme (mně se to bohužel začíná lehce komplikovat).
p.s. ti noví účastníci vypadají slibně (prasatko a oslik) :wink:

HR
Uživatelem od:
21. 08. 2006

Hoj ahoj! Takže fotky jsou na . Pokud máte trošku rychlejší připojení, zkuste tlačítko prezentace. Ještě to budu trochu doplňovat a upravovat (hlavně gruppenfotky a panoramata budou ve vyšším rozlišení). Pokud by někdo chtěl nějakou fotku, zašlu na požádání mailem - pište na jan(tečka)rabik(nakládaná ryba)gmail(tečka)com. Jo a jel bych hned znovu, už budu mít vypráno :-)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.