Zakarpatská Ukrajina 2008

Uživatelem od:
31. 08. 2008

ps. Kubris nepije :-D :-D

Uživatelem od:
31. 08. 2008

no za Plzeň říkám: Jedeme všichni. A kvůli čemu? no kvůli pivu, to je jasný ne? Very Happy .... ba ne, chceme vás vidětSmile ..už se těšíme.

Uživatelem od:
04. 09. 2008

Tak japak srázek...hm?...kdo, jak, kdy, kam a proč se tam chystá?...při vhodné konstelaci a příhodných povětrnostních podmínkách to vypadá, že by se mohla objevit celá jičínská prudičská 8) ...tj výzva, ne?

Uživatelem od:
23. 04. 2008

Zdravím návštěvníky fóra! :D Tady máte další nášup fotek..

Snad se uvidíme v říjnu na srazu! :)

Uživatelem od:
31. 08. 2008

tak já také přidám něco málo fotek... po důkladné probírce :)
http://jenik-plzen.rajce.idnes.cz/Ukrajina_2008/

..jinak výlet to byl moc pěknej :-)

Uživatelem od:
04. 09. 2008

Přispěju taky svojí troškou do mlýna...zájezd to byl boží :)!
Batoh omylem vyložený v Žilině v pořádku dorazil, psychickou újmu ze šacování na slovenských hranicích jsem taky neutrpěla (nebo se zatím neprojevila 8) ) a já mam co vyprávět. Nad fotkami v jednom kuse zamačkávám slzu, protože je Ukrajina země jako žádná jiná...
Pár fotek jsem za naši jičínskou prudičskou skupinku taky dala dohromady. Krásné výhledy na nich ale moc nehledejte...v předchozích příspěvcích je jich soustu a já nemám lepší :)...fotky jsou malininkato přeházené, protože jsou postahované ode všech třech.

Mějte se bájo, vážení...a nenechte se civilizací sešrotovat (občas si prostě odskočte do křoví, ať nevyjdete ze cviku)

Uživatelem od:
03. 09. 2008

ja jsem jeste nenarazil na nervozitu velkomesta, ale zato jsem se stacil probrat fotkama, takze posilam odkaz. jinak to bylo bajecne a jeste porad to vstrebavam. i ted se divam do kopcu, ale nejsou tak vysoke a v dalce nejsou slyset zvony.

Uživatelem od:
29. 04. 2008

Adame, Adame...uz zase lekce astrofyziky? :D
ale s tim shonem mas pravdu...ja uz dnes stihla nastvat se pri zpozdeni rychliku Ostrava - Brno, zanadavat si v rozkopanem Brnu, kde nic nejezdi, zkazit zkousku a zase se se zpozdenim vratit domu :D
Tak uz ted v duchu nostalgicky vzpominam na ten klid a zatisi s kravou uprosted silnice :)

Uživatelem od:
31. 08. 2008

Inu, Karpaty jsou tajemne, nikdy bych nerekl, ze Zeme je tak kulata... bylo to, damy a panove, dechberouci, ale snazit se to popsat slovy je jako ukazovat na cernou diru :D (protoze to, co ji dela skutecne cernou, vlastne neni videt).

Kopce vystridaly hnusne hranate domy, zvoneni kravskych zvoncu zase vztekle klaksony salin a boleni zad z batohu jsem vymenil za boleni zad od pocitace. Cely moje telo mi rika, jak tam bylo pekne, proto si vsimam hygieny, sprchy a podobnych nesmyslu :)

Uživatelem od:
23. 04. 2008

Super fotky! :D

Uživatelem od:
02. 09. 2008

prosim Vas, nebudme takhle "primitivni":) ze postel, ze sprcha, ze cistota. no, prosim Vas - a Karpaty, zelen, prostor, atmosfera?:)

Uživatelem od:
29. 04. 2008

uzasne fotky! diky :)

Uživatelem od:
01. 09. 2008

zdravim,

dojmy jsou opravdu silne. myslim, ze vydrzi dlouho, nektere dokonce nejdele. tady kdyztak muzete najit par ukrajinskych obrazku bez zaruky.

Uživatelem od:
29. 04. 2008

docela špatně jsem se vyspala, ta matrace je měkká a polštář pod hlavou? brr :) ale překvapilo mě, že jsem se nad ranem neprobudila zimou :D

Uživatelem od:
31. 08. 2008

Dnes budu asi spát na zemi, ta postel je tak hrozně měkká... :?

Uživatelem od:
31. 08. 2008

Uz mi chybi zatuchly pach zvlhleho obleceni, obzvlaste pak uzenych ponozek. Tady doma je znepokojive teplo a sucho :)

Uživatelem od:
31. 08. 2008

Tak jaké jsou nejčerstvější dojmy z Ukrajiny?

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.