Švýcarsko 2009

Uživatelem od:
19. 07. 2009

Ahoj, zdravím všechny ještě stále ze Švýcarska z kempu pod Jungfrau. Doufám že jste dorazili všichni v pořádku do vašich domovů. Moc rád jsem vás všechny poznal a doufám, že se uvidíme v blízké budoucnosti.

Uživatelem od:
19. 07. 2009

Ahoj,

dívám se na tuto diskusi a přidávám se k těm, kteří píší o kráse průsmyku Furka. Zájezd vyšel baj voko na 11 tisíc, ale záleží hodně na tom, co člověk chce vidět, neboť např. výjezd lanovkou z Zermattu na Gornergrat vyšel se slevou na 69 CHF/osobu. Jinak je Švýcarsko moc krásná země a stojí ji za to navštívit.

Na ty, kteří jedou tento rok se již s Hankou a Petrem moc těšíme. Takže v úterý ahoj.

Petr

Uživatelem od:
14. 07. 2009

Tak to vypadá, že se nakonec svezem taky. :-)
Peca a Miloš

Uživatelem od:
18. 06. 2009

Ahojky, jedeme taky do Švýcarska, moc se těšíme:)... Martin byl s Mundem v Bretani i na Ukrajině a byl tuze spokojený:), tak letos vyrážíme spolu:)
Krásný den všem
Šárka a Martin

Uživatelem od:
24. 07. 2008

ahojky, my byly se ségrou minulý rok ve švýcarsku a můžu vřele doporučit, bylo tam nááádherně, všude samé krávy, nádherné hory a skvělí lidé. Celkově včetně campů a kapesného mě to vyšlo něco +- 10tis. a myslím, že jsem se nějak neomezovala. Tak kdo jedete tento rok, užijte si to...myslím, že i toho adrenalinu tam bylo dost:-) např. průsmyk Furka - účastníci rozumí:-)

Uživatelem od:
10. 06. 2009

Ahoj!
Hrozne rada bych letos jela na vylet do Svycarska, ale bohuzel nemam stan. Proto kdyby nahodou nekdo mel opacny problem (jakoze kdyby nemel spobydlici, a potreboval by nekoho takovyho, tak bych se rada pridala:o)
Budu moc vdecna za odpoved!

Uživatelem od:
04. 06. 2009

Zdravím všechny výletníky :wink:

Měl bych takový menší dotaz týkající se financí. Směrovat ho budu asi spíše na absolventy loňského zájezdu. Na kolik peněz Vás celkem výlet vyšel? (Uvádějte prosím včetně i bez jídla. Děkuji.)

Jednu dovolenou už jsme letos prožili a tak korun není nazbyt :roll:

Moc rádi bychom se ale ještě někam podívali a dle ohlasů padne volba s největší pravděpodobností na nějaký zájezd od Munda :)

JP
Uživatelem od:
10. 05. 2008

Ahoj, taky bych rada jela, ale bohužel nemám s kým.Našel by se tady nekdo kdo je na tom jako já?Stan mám tak ráda někoho přiberu. :D

Uživatelem od:
26. 12. 2008

to je taky pravda, ukrajina je moooc mooc krasna :)

Uživatelem od:
29. 12. 2008

Ahojky,
puvodne jsem taky uvazovali nad švycarskem ale nakonec vyhraje asi Ukrajina. Prece jenom to chce trochu dobrodružství.

Uživatelem od:
26. 12. 2008

ja jsem byl s mundem na Ukrajine a v Cerne Hore a musim rici , ze oboje se mi moc libilo. Tak jsem docela zvedavy jak to bude vypadat to svycarsko.. ted jsem dva roky jezdil sam..

Uživatelem od:
26. 12. 2008

Super :D Já teda s podobnýma zájezdama zatím nemám zkušenosti, dávala jsem přednost památkám (Paříž atd). Ale zkusit se má všechno a jsem docela natěšená a sama na sebe zvědavá, zda to zvládnu :-)

Uživatelem od:
26. 12. 2008

Ahoj,
taky o tom premyslime:) Vypada to na pekny zajezd :)
Honza a Verka

Uživatelem od:
26. 12. 2008

Ahoj, plánujeme letos Švýcarsko, rádi bychom poznali někoho kdo pojede také ještě dřív, než se bude zájezd konat. Kdopad se přidá?

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.