Pyreneje 2009

Uživatelem od:
29. 06. 2009

Ahoj všichni, kdo jedete do Pyrenejí...
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo volné místo ve stanu a nebyli
ochotni se se mnou o něj podělit. Jsem štíhlá, nevtíravá, mám ráda samotu
i společnost, mám ráda pohodu i klid. Sladká či hořká odměna. Dík za pomoc...Lenka

Uživatelem od:
12. 05. 2009

No o vlkovi nic nevim, ale vim že s Vámi byl Černoch (David) :) Můj spolužák. Mám od něj dobré reference.

Mat
Uživatelem od:
28. 08. 2006

Nemusíte se bát ni Vlka (dva jeli shodou okolností loni) ni toho, že bude Mat jediný chlap. Zájezd je docela vyrovnaný na ženský i chlapy a letos i docela různorodý co se týče složení lidí, tak si myslím, že si tradičně každý najde "parťáka"! :-)

Uživatelem od:
12. 05. 2009

Jéééé, tak ten poslední odkaz je úplně bomba. Už to mažu vytlačit.To se zas tiskárna v práci zapotí. Jen koukám, že to zatim vypadá, že kromě Mata jedou samý ženský :) To bude teda babinec, nevadí, nebudeme se bát vlka nic :)

Uživatelem od:
24. 08. 2008

A prozatím můžeš mrknout na lleida.com. Po rozkliknutí mapky (pod odkazem territori) se dá posunovat od Andorry až po začátek Ordessy (ta tam ale bohužel už není celá :( ..) a pomocí print screenu vytvořit takové docela pěkné provizorium alespoň pro představu :wink: .

Mat
Uživatelem od:
28. 08. 2006

Zdravím. Uhodla jsi (s tím průvodem :-). Map mám dost, dokonce i k nahlédnutí, jen je bohužel zrovna teď budu potřebovat. Jinak - jsem také mapofil, takže mám pochopení... :-) Ale doporučuji si mapy koupit přímo až na místě. Budou tak nejaktuálnější a cenově zhruba stejné, jak když se koupí tady. Dalším problémem je, že něketeré tůry jsou na několika mapách (to platí o dvoudenkách), tak bych dokonce doporučil nejen si mapy koupit až na místě, ale nejdříve se podívat, třeba cestou, do mých map a podle toho se rozhodnout, kterou mapu by jsi chtěla. Doufám, že moje odpověď (ne)byla vyčerpávající a budu se těšít na druhou navigátorku! :-)

Uživatelem od:
12. 05. 2009

Ahoj, koukám Mate, že budeš asi náš průvodce, měla bych na tebe prosbu, či dotaz. Jsem trochu mapofil a trpís skoro až depresí z toho, že sem nesehnala žádnou podrobnější mapu horských oblastí, kde se budem pohybovat. Neměl bys nějakej, třeba i černobílej, mapovej šmírák nascenovanej? Jinak s kytarou počítám, kdybyse našel nějakej jinej kyterista, nechám ji doma.

Mat
Uživatelem od:
28. 08. 2006

Ahoj! Kytara určitě není špatný nápad, i když věcí bude s sebou určitě hodně, tak si myslím, že její čas přijde! :wink:

Uživatelem od:
24. 08. 2008

Jeee :D ! Tak kytara by byla moc fajn!! Ja zatim nevim o nikom, kdo by ji bral....

Uživatelem od:
12. 05. 2009

Tak super, chtěla sem se zeptat....ráda bych vzala kytaru, ale pokud by jich mělo být v autobuse víc, nechám ji doma. Je to přecejen objemné zavazadlo. Nevíte o někom kdo ji s sebou bere?

Uživatelem od:
24. 08. 2008

Jj, s Mundem už jsem cestovala a můžu jen doporučit... :D .

Uživatelem od:
12. 05. 2009

S našim původem je to trochu komplikovaný, ale nejvíc přebýváme u Plzně. Už jste někdy s Mundem jely?

Uživatelem od:
24. 08. 2008

Ahojky, též se letos chystám do Pyrenejí :D . Jedeme dvě. A o dobrou partu taky doufám, že nebude nouze :) . A tady s Martou jsme se stihly už trošku seznámit... :) . Odkud jste vy?

Uživatelem od:
12. 05. 2009

Ahoj, taky se chystáme. Jedeme s přítelejm, sháněla sem víc lidí, ale nikdo se nedal zlákat. Právě jsem ale koukala, že už je zájezd plný. Doufám, že se sejde bezva parta. Je tu někdo kdo taky jede? :lol:

Uživatelem od:
07. 03. 2009

Ahoj, uvažuju o přihlášení na zájezd do Pyrenejí, ale nemůžu pořád přemluvit nikoho, kdo by jel se mnou, našel by se spolucestující ?:)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.