maroko

Uživatelem od:
21. 04. 2009

No tak se začínáme pěkně hromadit,hurá,hurá :D .Stando neboj,já už taky nemám obavy :D

Uživatelem od:
22. 05. 2009

Čauky, tož snad se nestane nic nepředvídatelného a já na druhý termín pojedu...jinak tež jedu single a rozhodně si nemyslím, že bych z něčeho měl mít obavy :lol: aspoň mě žádné nenapají

Uživatelem od:
21. 04. 2009

Moc ti díky za odpověd,trošku mě mrzí,že na můj dotaz,zda někdo jede zatím žádný ohlas,ale vydržím :D

Uživatelem od:
21. 05. 2008

Hojda, omlouvám se že se ozívám až teď. Minule byl průměr blíže neurčitý, byly tam lidičky skoro všech věkových vrstev. Nicméně prim hrály vysokoškoláci (22-29). Jinak páry, nebo skupinky byly usazeny v přední části a mi volní (děsné slovo) v rámci možnosti usazeni vzadu. :)

Uživatelem od:
21. 04. 2009

Díky za info.Já váhám,protože jsem sama.Můžeš mi ještě říci,jaký věkový průměr byl loni ve vaší partě?Nebo jak to funguje,když bych chtěla jet sama?

Uživatelem od:
21. 05. 2008

Ahojda, myslím ze co se týče bezpečnosti je tato zemička vcelku v pohodě. Občas sice v některých destinacích jsou obyvatele trošku otravnější, ale to již patří k arabskému folkloru. Minulí rok to bylo bez problému. :) Příjemné zážitky. Mic

Uživatelem od:
21. 04. 2009

Ahoj,chtěla jsem se zeptat..je tu někdo,kdo jede do Maroka v druhém termínu a je sám?Uvažuji o této cestě.Mám trochu obavy jak je to opravdu s bezpečností v této zemi.Budu ráda,když mi někdo napíše své zkušenosti z tohoto zájezdu.Díky.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.