Maroko 2009 druhý termín
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
- Seznam témat
Halóóó,je tu prosím někdo,kdo jede ve druhém termínu do Maroka?
Já bych doporučil Rough Guide (v češtině Jota) nebo Lonely Planet (v češtině nakl. Svojtka). Ty se dají doporučit obecně pro většinu zemí.
Tak koukám,že odpověd na průvodce už jste dostali.Z nakladatelství Jota je prej dobrej.Já pořídila zatím jen od Merianu..nic zvláštního,klasickej průvodce do kapsy:o)Jinak ještě pár dní a když vše vyjde a zájezd bude ještě volný ..připojím se do řad lidiček ve druhém termínu.Zatím papa,těším se,že se poznáme i osobně :D
Chtěl bych se zeptat zda je vůbec ještě na druhý termín volné místo..případně kolik.
Děkuji za odpověď
Ahooj,nevím,kolik je volných míst a myslím,že odpověd obdržíš,ale vzhledem k tomu,že já jsem posílala žádost před 2dny a volno bylo,tak hádám,že nějaké to volné místečko určitě ještě mají:o)))
Taky jedu ve druhém termín, měla jsem první ale přehodila jsem si to z důvodu pracovní cesty..takže myslím taky že volno ještě je...
Ahoj, premyslime o tom zajezdu s pritelkyni... vse to vyada lakave, super program, lakave lokality a neuveritelne nizka cena
a je to vsechno az mco pekny, skoro mco ruzove
chci se zeptat, jestli je zde nekdo, kdo jiz v maroku s CK mundo byl... ??
na kolik vylet opravdu vysel? + hodnoceni?
dekuji
Ahoj, v Maroku jsem s Mundem byla před 2 lety a nemůžu proti tomu říct jediné špatné slovo, byla to paráda. Celkové náklady kolem 20 k.
K průvodci - mám na prodej Lonely Planet - Maroko, v češtině, hodně dobrý stav, původně 499 Kč, prodám za 300 Kč.

Ahoj,
my jedeme s přítelem a už s enemůžem dočkat, napadlo nás, že bysme si pro seznámení se zemí koupili průvodce..nevíte někdo který je nejlepší?
Díky Gabča