Maroko 2009 druhý termín

Uživatelem od:
17. 02. 2008

Ahoj, v Maroku jsem s Mundem byla před 2 lety a nemůžu proti tomu říct jediné špatné slovo, byla to paráda. Celkové náklady kolem 20 k.
K průvodci - mám na prodej Lonely Planet - Maroko, v češtině, hodně dobrý stav, původně 499 Kč, prodám za 300 Kč.

Uživatelem od:
30. 05. 2009

Ahoj, premyslime o tom zajezdu s pritelkyni... vse to vyada lakave, super program, lakave lokality a neuveritelne nizka cena

a je to vsechno az mco pekny, skoro mco ruzove

chci se zeptat, jestli je zde nekdo, kdo jiz v maroku s CK mundo byl... ??
na kolik vylet opravdu vysel? + hodnoceni?
dekuji

Uživatelem od:
20. 03. 2007

Taky jedu ve druhém termín, měla jsem první ale přehodila jsem si to z důvodu pracovní cesty..takže myslím taky že volno ještě je...

Uživatelem od:
21. 04. 2009

Ahooj,nevím,kolik je volných míst a myslím,že odpověd obdržíš,ale vzhledem k tomu,že já jsem posílala žádost před 2dny a volno bylo,tak hádám,že nějaké to volné místečko určitě ještě mají:o)))

Uživatelem od:
22. 05. 2009

Chtěl bych se zeptat zda je vůbec ještě na druhý termín volné místo..případně kolik.
Děkuji za odpověď

Uživatelem od:
21. 04. 2009

Tak koukám,že odpověd na průvodce už jste dostali.Z nakladatelství Jota je prej dobrej.Já pořídila zatím jen od Merianu..nic zvláštního,klasickej průvodce do kapsy:o)Jinak ještě pár dní a když vše vyjde a zájezd bude ještě volný ..připojím se do řad lidiček ve druhém termínu.Zatím papa,těším se,že se poznáme i osobně :D

Anonym (neověřeno)

Já bych doporučil Rough Guide (v češtině Jota) nebo Lonely Planet (v češtině nakl. Svojtka). Ty se dají doporučit obecně pro většinu zemí.

Uživatelem od:
10. 05. 2009

Ahoj,
my jedeme s přítelem a už s enemůžem dočkat, napadlo nás, že bysme si pro seznámení se zemí koupili průvodce..nevíte někdo který je nejlepší?
Díky Gabča

Uživatelem od:
21. 04. 2009

Halóóó,je tu prosím někdo,kdo jede ve druhém termínu do Maroka?

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.