Černá Hora

Uživatelem od:
22. 06. 2009

Ja sice stan nemam, ale uz jsem se domluvila tady s Jary... ale urcite myslim, ze nas tam takovych kdo jedou sami/y bude vice, cili myslim, ze si s tim zadne starosti delat nemusis, ze jedes sama :)

Uživatelem od:
18. 08. 2009

Ahoj ráda bych jela do Černé hory ale nemam partaka. Mam volne misto ve stanu

Uživatelem od:
02. 06. 2009

Ahojky :D Taky jsem měla náročné rozhodování, já tedy mezi ČH a Zakarpatskou Ukrajinou, ale tu si dám třeba příště :) S kamarádama jsem na tom obdobně, pod stan zkrátka nikoho nedostanu, jsou hrozitánsky zhýčkaný :D Už se hrozně těším, určitě to bude stát za to. A jsem ráda, že takhle tam aspoň nepojedu sama. Taky jedu s mundem poprvé, tak uvidíme, jaké to bude, ale myslím, že fajnové :) kdybys chtěla tak si mě můžeš připsat do přihlášky, že jedeš se mnou - Jaroslava Terčová, abychom mohly v buse sedět spolu a pokecat, než teda usnu a odkud vlastně jsi? já z prazdrojova :D Jarka (soukromé zprávy mě nějak zlobí, tak píšu takhle)

Uživatelem od:
02. 06. 2009

Ahoj Luci, já vyrážím do Černé Hory a taky sama. kdybys chtěla, jedno místo ve stanu se najde. :)

Uživatelem od:
22. 06. 2009

Rozmýšlím nad Černou Horou a Bosnou a Herc., ale nemám s kým vyrazit a ani nemám stan. Je tu na tom někdo obdobně, ale se stanem? Lucka

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.