Rumunsko

Uživatelem od:
22. 06. 2009

Taky by mě zajímalo, kolik nás bude...a řekla bych, že to bude půl na půl...vím o třech spolucestovatelích mužského pohlaví, takže zatím je to vyrovnané :) pomalu se balím a začínám se fakt těšit... nenapadá vás, co bych neměla zapomenout a určitě se mi to stane :D ? a taky jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte nějakou dobrou vychytávku ohledně jídla... tak zatím pa

Uživatelem od:
14. 07. 2009

A kolik nás vlastně jede, když zájezd nebyl naplňen?

Uživatelem od:
14. 07. 2009

Hmm, tak teda už se to začíná blížit a jsem na to zvědavá.. Já jedu s přítelem a s ještě jedním párem.. Doufám, že bude pohodová parta a budeme se bavit všichni se všema.. ;)
By mě zajímalo, jaký bude poměr holky : kluci..
Docela mě překvapilo, že jedete 3 holčiny samy.. Dobrovolně.. Bez nátlaku přítele! :))))
Dohadujeme se, koho bude nakonec víc.. Kámošky řikaj, že kluků, pže jsou odvážnější, já si zase myslim, že kluci se vydaj radši na "vandr" sami bez cestovky..

Uživatelem od:
22. 06. 2009

Parťáka pořád nemám...určitě se ozvi a domluvíme se...bude to super :D icq už jsem sem psala a jestli ti víc vyhovuje mail: :wink:

Uživatelem od:
09. 07. 2009

Právě si to tu prohlížím, a rumunsko mi padlo do oka. Asi taky pojedu sama, bf není moc na takový způsob cestování:D :D to já zase jo. Byla jsem s Mundem v Bretani na kolech, asi před třemi roky. Už jsi našla parťáka do stanu? :?:

Uživatelem od:
22. 06. 2009

Díky, že jste se ozvali :) a určitě se připojte další!! Už se moc těším :)

Uživatelem od:
25. 06. 2009

ještě k tomu "ze začátku" - po dobu než si třeba někoho k sobě najdeš, jinak to můžem táhnout dohromady :)

Uživatelem od:
25. 06. 2009

Ahojky, sice nejedu sama, ale s kamarádkou, přesto se hlásím alespoň jako člen zájezdu do Rumunska, aby ses necítila sama :) Klidně se ze začátku můžeš přidat k nám. Například my máme problém s přenosným vařičem :) Taky jedeme obě poprvé, ale jistě to bude sranda. Hlavně aby nám vyšlo počasí...Klidně se ozvi na moje ICQ, kdyby něco :)
Budu se těšit, Iss

Anonym (neověřeno)

Nějací jednotlivci přihlášení jsou, ale nevím, jestli všichni sledují fórum. Případně doporučuju zkusit se zeptat ještě na naší stránce na Facebooku, času je myslím ještě dost :)

Uživatelem od:
22. 06. 2009

hmm, asi už hledám parťáky pozdě...ale nevadí...ozvěte se aspoň někdo, kdo jede, ať si nepřipadám, že jedu sama :(

Uživatelem od:
22. 06. 2009

Ahoj, zrovna jsem si zarezervovala zájezd do Rumunska. S mundem jedu poprvé a navíc sama, protože jsem nesehnala parťáka. Asi se všichni radši válí u moře :) Tak jsem se chtěla zeptat, jestli by se tady nenašel někdo, kdo je na tom podobně a chtěl by spojit síly :) Moje icq je 586049426. PS: Stan můžu sehnat.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.