Korsika 2009 - po navratu

Uživatelem od:
07. 05. 2008
Ahojky,do Nového roku všem hodně zdraví,štěstí,lásky,pevnou obuv a dobrou kondičku- kam letos vyrážíte? Dívala jsem se na Slovinsko-jen nevím jestli bych na to měla tu kondičku!!! Pište a dejte nějaké návrhy!čauky Jana
Uživatelem od:
29. 05. 2008

Janko a Petře. moc vám gratulujem. Po dost dlouhé době jsem kouknul na fórum a bylo to moc příjemný překvápko. Jirka a Zuzka (z loňského Norska).
PS: My s musíme pochlubit, že se nám 5.8. narodil syn Daniel :-)

Uživatelem od:
20. 07. 2009

ahojky, my určitě dorazíme... už se docela těšim, a doufám že se nás sejde co nevíc :-D zatim ahoj Petra a Standa

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahoj, my na sraz nedorazime. Vyuzivame volne stredy a bereme si par dni dovci, abychom si celych 5 dni uzili na horach. Treba se sraz uskutecni jeste i nekdy jindy. jinak vsechny zdravime a prejeme hodne odvazany sraz :wink: Kocickovi

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Ahoj všem, co sem ještě aspoň někdy kuknou :D .Nějak to tady uslo :cry: ,tak snad aspoň na srazu se potkáme!!!Jani a Peťo fotky jsou moc krásné :).Napište aspoň někdo jestli jedete na sraz, ať víme jestli máme hledat ubytování nebo ne.Zatím čauky a přeji si lepší počasí :lol: papa Jana a Roman

Uživatelem od:
07. 04. 2008

tak nam to tu trochu usnulo, ne? :-) Hanka posilala kratke oznameni, ze sraz bude, tak se moc tesim.
take jsme s Petrem chteli dat vedet, ze jsme se konecne vzali (Zuzi a Mariane a Jančo a Romane - diky moc za zaslana svatebni blahoprani)
Z Brna zdravi Kocickovi

Uživatelem od:
20. 05. 2008

Pokud mluvis o me, tak na zadne delsi dovolene nejsem. Info o raftech jsem dnes poslal, problem vidim v poplatku na atraktivnich rakouskych rekach, ktery je 20euro/os/reka. Pravdou je, ze se s fotkama flakam, sam jsem je prosel jen v rychlosti, ale budou, asi v zari...

Uživatelem od:
19. 07. 2009

No jo, všichni jsou na Facebooku. Fotky jsem ještě ani nestačil roztřídit a Honza je na dovolené, takže rafty jsou zatím v nedohlednu. Co nového u vás?

Uživatelem od:
07. 04. 2008

Tak nam to tu nejak usnulo. Uz zadne fotecky? srazik? ci vtipne poznamky? co noveho v Hradci a okoli? a jak to vypada s raftama?

Uživatelem od:
02. 08. 2009

Ahoj všichni,

taky jsem se dneska vrátila ze Švýcarska a připojuji se k Petrovi, kolik máme výborných fotografů :-) paráda...už se těším na další!

Uživatelem od:
19. 07. 2009

Ahoj lidi,
tak jsem se konečně vrátil ze Švýcarska, koukám na fotky a přiznávám, že jsem netušil, že je mezi námi tolik schopných fotografů. Fotky jsou moc krásné.
:D

Uživatelem od:
21. 07. 2009

Tak tady si můžete prohléhdnout výběr z mcýh fotek: http://www.flickr.com/photos/styvek/sets/72157621778080091/
Bylo to občas těžké rozhodování... :roll: . Kdyby se vám zdálo, že jsem se při úpravě některých fotek nechal trochu unést, tak se vám to nezdá :D . Pro prohlížení doporučuju Slideshow, bohužel je to od konce, ale snad se s tím nějak poperete.
Štěpán

Uživatelem od:
07. 05. 2008

Tak konečně jsem tady :D ,pořád nějak není čas, ale jak to sleduji tak jsme na tom všichni stejně :roll: .Fotky jsou krásné, Peťo ta kostra je fakt dobrá :wink: .My jsme ty naše fotky ještě nestihli ani stáhnout do pc, natož si je v klidu prohlédnout :cry: . Peťo a Aleši gratulujeme ke společné domácnosti, ať to klape. Honzo jsem zvědavá jak to dopadne s těma raftama, bylo by fajn kdyby to vyšlo. My zítra vyrážíme na víkend na Nové Mlýny, kolo a ryby, tak snad počasí vydrží :D . Všechny Vás zdravíme a přejem pěkné léto. Seděli jsme v třetí řadě za řidičem :lol: Jana Roman

Uživatelem od:
21. 07. 2006

fakt nádhera 8)

Uživatelem od:
08. 09. 2008

Ahoj, tak jsem vybral nějaké fotky z výstupu na Monte d'Oro. Tam nás bohužel bylo jen pár, tak ať ostatní můžou posoudit, jaká to byla nááádhera :)

http://cicin.rajce.net/Monte_d_Oro

Uživatelem od:
21. 07. 2009

Posilam nektere fotky:

Uživatelem od:
21. 07. 2009

Zdravíme všechny,
návrat do reality byl celkem tvrdý, já osobně nic nestíhám, furt mě někdo někam tahá (na pivo apod.), takže fotky jsem zatím jen zběžně prolít (vypadá to docela dobře) a dávám tomu tak měsíc. Když tak před tím srazem mi dejte vědět kdo by chtěl něco vypálit. Jinak ty nejlepší (dle mého názoru) se chystám dát na můj blog (taktéž tak v horizontu měsíce): http://stevekuvzapisnik.blogspot.com
Jinak to bylo super, taktéž přemýšlíme kam příště, vypadá to na nějaký sever, Norsko, Skotsko, necháme se překvapit, jestli mě Kiki utluče argumentama, proč nejet do Norska:D
Mejte se fajn a hezký den v práci :twisted:

Uživatelem od:
20. 07. 2009

Tak co, ještě nikdo nemá ty fotky? Tak to budeme asi první...teda jestli zítra Aleš doopravdy dorazí :lol: Už mi to nedalo a dívala jsem se na Mundu, kam bychom jeli příští rok...mám velký dilema: Maroko, Norsko nebo Pyreneje...bude to naše svatební cesta, tak je třeba obzvlášť dobře vybírat 8)

Uživatelem od:
21. 07. 2006

já jsem též vše vyklepala v kempu :wink:

Uživatelem od:
19. 07. 2009

Ahoj,

kdo se přizná, že si domů přivezl z Korsiky nějakou havěť, např. mravence? Já jsem je vyklepal již v kempu a doma ani jeden :-)

Petr

Uživatelem od:
20. 05. 2008

Zdar vsem,
koukam, ze jste se vsichni tak nejak zabyvali nenarocnou praci. Ja jsem v sobotu vybalil, dojedl konzervy, vypral a u Fantomase vytuhnul... Na fotky jsem jeste nekoukl a v nedeli vstaval po 6 hod ranni, abych naklusal na chaloupku betonovat podlahu v koupelne, kterou krapet vice predelavame:)
Ten kdo byl v Norsku vi, ze rafty byly prima, uz minuly rok se uvazovalo o tom nekam vyrazit, ale asi k tou hromadne nedoslo nebo spise se nikdo neujal organizace. Kazdopadne ani trek v Jesenikach pokud vim nedopadl.

K raftum - protoze bych rad letos vyrazil, tak behem tydne se pokusim najit nejaky volny termin asi u nejake CK, protoze asi nikdo z nas nema takove zkusenosti, abychom si troufli vyrazit na vlastni pest (kdyztak ano, dejte vedet). Termin vypluti predpokladam nejdrive 2. polovinu srpna, ale spise 1. polovinu nejpozdeji pak 2. polovinu zari.

Pro info - prvniho, koho jsem dnes potkal v praci byl Petr Jirman:) a rekl jsem mu, ze minuly rok Boris posilal spolecne s kontakty z Norska take mapku sedadel busu, pro snadnejsi prirazeni dvojice kontakt-jmeno. Slibil, ze ji take posle.
Mejte se fajn!
P.S. Chladnejsi pocasi mi vubec neva...

Uživatelem od:
20. 07. 2009

pro úplnost informací, seděli jsme se standou v páté řadě odpředu, za Péťou a Alešem :D :D

Uživatelem od:
20. 07. 2009

čauky, my jsme také dorazily v pohodě, autobus už stál na zastávce, takže super :D krosny jsme vysypaly rovnou do koupelny, takže žádný vybalování :D no, a neděli jsme vstávaly už v 5 (odpoledne) :D ještě jsme nějak nic nestihly, chystáme se protřídit fotky, takže až něco budeme mít ozveme se.. dneska jsem první den v práci a fakt jsem úplně mimo :D tak s chutí do práce :x

Uživatelem od:
20. 07. 2009

jo, a jinak jsem seděla ve čtvrté řadě zepředu :D

Uživatelem od:
20. 07. 2009

Zdravím všechny,
já jsem ještě žádný fotky neviděla, protože jsem během víkendu nebyla schopná dojít koupit baterky a nemám čtečku karet:-) Ale zítra za mnou do Prahy přijede Aleš (i s kuframa, protože se definitivně stěhujeme nahromádku), takže fotky stáhneme, vytřídíme a zveřejníme. Jinak mě zarazila ta šílená zima, jaká je v Česku. Ani se nemůžu pochlubit, jak jsem opálená, protože jsem musela jít do práce v riflích a ve svetru:-( Pozitivní ale je, že oproti loňské dovolené nemám žádný zažívací potíže, akorát mi včera bylo trochu šoufl z normální stravy- pravděpodobně jsem se na Korsice přiotrávila emulgátorama z paštik a z pytlíkovejch polívek, takže se teď moje tělo těžko vyrovnává s přírodní stravou bez chemických přísad.
Bohužel jsem nepochytila, jak je to s těma raftama v AT, a na kdy se to chystá, tak kdybyste věděli něco bližšího, dejte prosím info.

Mějte se krásně a užívejte si českých letních mrazivých dnů.

Petra (původem z Brna, nyní z Prahy)

Uživatelem od:
21. 07. 2006

Ahojky,návrat do reality byl tvrdý, ale dá se to přežít. Neztratila jsem nic, jen se mi podařilo "utopit" foťák ve víně :lol: (třískla jsem moc s batohem a rozbilo se jedno víno a než jsem si toho všimla, bylo vše v batohu mokré včetně foťáku) a tak zatím nemůžu stáhnout fotky. Mějte se všichni fajn Petra K. (4. řada od zadu)

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahojky,
jak tak sleduju, tak koukat sem by chtel kazdy (68 shlednuti), ale prispivat, to ne :cry: Tak honem, at to tu zije :wink: a kdyby bylo treba, dodam Mattoni :)
Co treba podelit se s ostatnimi o zkusenosti ze ztraty? Treba kil, stanovych koliku apod.? :D Ja ztratila, tedy spis zapomnela, nekde svuj uzasny kulmofen...ale aspon jsem mela duvod koupit si novy :wink: Jo a taky pomalicku ztracim znamky kousnuti komaru a mravencu.
Tak at se vsem dari - pracujicim preji prijemny navrat do prace (pokud to samotne spojeni neni protimluv :lol:

Uživatelem od:
19. 07. 2009

Ahoj,
dorazili jsme také v pořádku, jenom Nick byl nějakej zdrcnutej. Zdravíme oba.
Petr a Jajka

Uživatelem od:
07. 04. 2008

ahoj vsichni, doufam, ze jste meli dobrou cestu domu a nyni se aklimatizujete s necim chutnym ceskym. My lezime u televize, pereme a stahujeme fotky. K vetsimu vykonu jsme se zatim nedokazali donutit. Jakmile budeme mit fotky nahrane, posleme link.
Hezky dne preji Brnaci Janka a Petr.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.