Maroko - druhý termín

Uživatelem od:
09. 07. 2009

Já spoje ještě neřešil, no na každý pád jedu do Hradce (jako vždycky :D ) Klidně se můžeme domluvit a cestovat pohromadě :wink:

Uživatelem od:
22. 05. 2009

Tak fotky té fauny jsou opravdu nádherné, už se těším až to uvidím i na vlastní kukadla :DDD

Já su sice Severomoravák, ale studuju v Brně, tož budu nejspíš vyrážet z tama. Ale spíš to vidím na nástupiště v Pze než HK..

Uživatelem od:
24. 07. 2008

jéé, díky za názornou ukázku havěti :wink: je to opravdu havěť prapodivná:-) nejhezčí jsou velbloudi.... :D Jedeš pak z Hradce? Já pojedu z Hodonína...a přes Olomouc..ještě přesně nevím spoje...podle toho jestli se tam nenaskytne SC - ten tam myslím nezastavuje.

Uživatelem od:
09. 07. 2009

Když už jsme u te marocké flory, mrkněte na - http://lubosh64.rajce.idnes.cz/Fauna_Maroka_-_Wildlife_in_Morocoo/ (doufám, že jsem ten odkaz okopíroval dobře :D ) Jak sami uvidíte, není se čeho bát :D PS - Jo! A já jedu z Olmiku :wink:

Uživatelem od:
21. 04. 2009

Tak asi trochu pokazím ten počet,ale jedu také sama a druhý termín :D .Těším se jak malé dítě :D Užijem si to,néé??? :D Havěti se nezaleknem a co nás nezabije to nás posílí :D

Uživatelem od:
24. 07. 2008

Super, tak už je nás pět! Na pomníku bude stát: Bylo nás 5 :D to bude super akce...jsem četla nějaký cestopis dobrodruhů co jeli ve 3 sami a prej mají kolem kostelíků (mešit) přímo vykopané hroby pro túristy:-) doufám, že to byla sranda:-) nejedete někdo náhodou z Jižní moravy? mmch. to je taková moje ironie - taky se děsně těším - ale nevím co mě čeká :shock:

Uživatelem od:
09. 07. 2009

Ahoj! Taky jedu solo na druhý termín. A hadi, nehadi, škorpioni, neškorpioni - děsně se těším!!! :D Petr

Uživatelem od:
24. 07. 2008

Hehe - tak to už se těším!!! :-) njn, doufejme že to nebude tak zlé, a že té havěti nebudou čeští túristi chutnat

Uživatelem od:
09. 04. 2009

Ahojky!
Nejedeš sama, neboj! Já také jedu, a to s kamarádkou-takže už jedou nejmíň tři lidi:o) Zatím jsem podrobnosti nezjišťovala, ale škorpióni a hadi se tam, domnívám se, opravdu vyskytnout mohou. Mám pocit, že jsem někde slyšela, že je dobré si ráno vždy vyklepat boty, než se člověk obuje. Snad to nebude tak zlé:o)
Zatím ahoj Ivča

Uživatelem od:
24. 07. 2008

Ahojky všichni, jedete někdo druhý termín? Mi tak příjde, že tam asi pojedu sama!!! Chci se zeptat účastníků Maroka z minulých let, jelikož jsem viděla na fotkách nějaké škorpiony a hady:-) neleze to do stanu nebo tak? Mám z toho trochu obavy...

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.