Zájezdy 2010 - terminy

Uživatelem od:
11. 10. 2009
zdarec tak termín ti výjde:-):-)je od 16.:)tak co pojedes?:P:-)
Uživatelem od:
29. 04. 2008

Moc dekuji za odpoved :) Po Rusku jsem taky pokukovala a odjezd kolem toho 11.7. by byl opravdu skvely!

Kazdopadne verim, ze se budete snazit udelat zajezdy co nejlepsi, nejpestrejsi a v co nejlepsich terminech... moc vam vsem drzim palce a tesim se doufam na videnou :)

Hezky den preje Kaca

Anonym (neověřeno)

To by šlo, taky někdy bývají zájezdy od třetiny nebo poloviny července (Rusko začínalo loni 11. července) a asi to tak i příští rok bude.
Obecně ale je problém, že ani já sám si až tak moc nemůžu vybírat, kdy přesně bude ten který zájezd. Je potřeba, aby to navazovalo dopravcům i průvodcům, aby to zabralo co nejméně pracovních dní, vzali se v úvahu případně ty svátky, nějaké festivaly, které mohou na některé zájezdy připadnout, vhodnost termínu z hlediska počasí. U cyklozájezdů je potřeba, aby se nekryli, protože máme jen jeden cyklovlek. Atd. - těch kritérií je hodně a nějak to sestavit je docela fuška. Tak uvidíme, začátkem ledna nejpozději to bude na webu.

Uživatelem od:
22. 09. 2009

jooooooo souhlasim :lol:

takove Rusko kolem desatyho cervence by byla znacka ideal :wink:

Uživatelem od:
29. 04. 2008

Jej, to je mi strasne lito...

ale mam jeste jeden dotaz: Budou zase vsechny cervencove zajezdy zacinat tesne na zacatku mesice? Chapu, ze chcete asi vzdy zahrnout i dny, ve kterych jsou svatky, ale u tech studentu to prece nehraje az takovou roli :wink:
pro ty, kteri maji na zacatku mesice nejake povinnosti, odpadne moznost ucastnit se nekolika zajezdu najednou... coz je strasna skoda

Takze neslo by neco zorganizovat i treba od tretiny mesice?

Vim, ze si moc vymyslim :D ale nechci se vzdat myslenky, ze s vami jeste nekam vyrazim :wink:

Anonym (neověřeno)

Ahoj, jen nám líto, ale zájezdy budou začínat zase na začátku července. Jezdí s námi hodně studentů a s červnovými zájezdy bychom moc úspěchu neměli.

Uživatelem od:
29. 04. 2008

Ahoj Mundo!

Vim, ze je to predcasne, ale rada bych se zeptala, jestli by nebylo mozne na sezonu 2010 pripravit nejake zajezdy i v cervnovych terminech...
Rada bych se ucastnila zajezdu do Ruska, Spanelska nebo i jinych lakavych destinaci (podle toho, co lakaveho pripravite :wink: ), ale jelikoz budu statnicovat a pak zrejme nastoupim do pracovniho procesu, mam volno jen v cervnu :(

Rada bych zazila stejne pohodovy zajezd jako loni na Ukrajine, muzu v koutku duse doufat?

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.