Skotsko 2011

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, letos měl náš zájezd ve Skotsku super počasí, pršelo minimálně a přijeli dokonce opálení, zato v Irsku jsme hodně zmokli. Příště to klidně může být obráceně, v průměru prostě v těchto zemích je srážek víc, takže je to o štěstí. Petr.

Uživatelem od:
25. 08. 2011

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké bylo ve Skotsku počasí. Uvažuji o tomto zájezdu na příští rok, jen jsem slyšela, že tam až moc prší, tak mě to trochu odrazuje. Jaké to bylo letos?

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Není to nutný výdaj, když něco vynecháte, tak ušetříte... Petr.

Uživatelem od:
23. 05. 2011

Ahoj, těch doporučovaných 70 liber na vstupy a plavbu lodí není předpokládám nutný výdaj. Pokud nebudu chtít na prohlídky, můžu počítat s nižší částkou? Díky.
Jinak asi budu mít smůlu, když mám alergii na přírodní kosmetiku jako je Avon :-) Vyzkouším chemikálii DEET, snad zafunguje...

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Často se ve Skotsku kartou platit dá, ale nemůžete spoléhat, že to půjde všude. Pokud tu kartu budete mít s sebou, tak si můžete vyměnit jen 250 liber, zbytek zaplatíte kartou nebo v nejhorším vyberete z bankomatu.

Uživatelem od:
15. 06. 2010

Petr: Já se o tom konkrétním spreji dočetla v nějakým článku na googlu po zadání "avon skin so soft midges" :-) Ale snad budou fungovat i ty jiné oleje ze stejné řady, radši kupuju modrý i růžový, kdyžtak budu mít aspoň vláčnou a vyživenou pokožku ;-D
A ještě bych s dovolením využila vaše skotské znalosti a zeptala se, jak je to ve Skotsku s placením platební kartou (mimo velká města)? Přítel by nejradši neměnil žádné libry, ale já se obávám, že ne všude ve skotských městačkách půjde platit kartou... Tak jsme se shodli na výměně 250 liber, myslíte, že to bude pro dva stačit? Mockrát děkuju za cenné poznatky!

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, bude to zastávka déle než na fotku, někteří zákazníci minulý ročník zájezdu prohlíželi hrad i zevnitř, ale není to na moc dlouho. Petr.

Uživatelem od:
07. 02. 2010

ahojky chtěla bych se zeptat,v brožurce je napsáno zastávka u hradu Eilean Donan - bude to zastávka na foto nebo zastávka i na prohlídku. Děkuji za odpověď.

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Já nevím o tom, že by fungovala přímo tato verze, my jsme měli ve Skotsku ne modré, ale růžové spreje Avon Skin So Soft, i když to vypadá dost legračně :) Možná máte víc informací. Každopádně se taky dá koupit něco na midges přímo ve Skotsku, je to rozhodně mnohem lepší než naše repelenty.

Uživatelem od:
15. 06. 2010

Ahoj, chtěla jsem teď koupit ten do Skotska doporučený odpuzovač komárů - tělový olej Avon Skin So Soft - a narazila jsem na to, že ta verze, která na ně má fungovat (Avon SSS Dry Oil Spray modrý) se tady nedá koupit (nebo se mi ji alespoň nepodařilo na netu objevit), tak se chci zeptat, zda mi někdo může poradit, co přesně mám tedy koupit? Díky ;-)

Uživatelem od:
15. 06. 2010

Já už se tak nemůžu dočkat! Snad nám ve Skotsku bude přát počasí a vše bude aspoň podobně krásné jako na fotkách v průvodcích :-) Jen škoda, že v programu není víc hradů, pro ty mám slabost, ale asi je to dobře, jinak by mě tamodtud už nikdo nedostal :-)

Uživatelem od:
01. 12. 2009
Ahoj, ano, zatím jsou na Skotsko pořád volná místa. Petr.
Uživatelem od:
07. 02. 2010
ahojky chtěla bych se zeptat, zda jsou ještě volná místa do Skotska. Uvažuji o něm. Podle toho, že nikdo nemá dovču jako já, asi pojedu sama. Minulý rok 2010 (jsem ještě ukecala bráchu na Korsiku ale tento rok nevím nevím). Tak snad se tam uvidíme. Janča
Uživatelem od:
23. 05. 2011
Zdravím, chtěla bych se podívat do Skotska, ale asi pojedu sama. Když jsme byli na Korsice, byli tam i single lidi a v pohodě zapadli, tak doufám, že to půjde taky hladce :-)) Ale přeci jenom, pokud by jel někdo taky sám, můžem se domluvit a třeba bysme nemuseli tahat některý věci dvakrát... a druhý ruce se při stavění stanu taky hodí ;-) kontakt na marky.p@centrum.cz
Uživatelem od:
23. 04. 2010
ide niekto do skotska z albanska 2010? okrem mariana, davida, rumaka a soni. o tych viem.
Uživatelem od:
15. 06. 2010
My jsme rozmyšlení dávno (já osobně už dva roky ;))), ale nevěděli jsme, zda se se zájezdem nebude krýt jedna významná událost (naštěstí se koná den před odjezdem ;))), a teď už čekáme "jen" na výplatu ;)) Tak moc děkuju za odpověď a brzo přibude další přihláška :)
Uživatelem od:
01. 12. 2009
Přihlášení přibývají, ale každým dnem to ještě určitě plné nebude, takže se můžete rozmýšlet.
Uživatelem od:
15. 06. 2010
Omlouvám se za obligátní otázku, ale - jak to vypadá s volnými místy? ;-) Zbývá jich ještě dost nebo už to bude každým dnem plné? :-) Děkuju!
Uživatelem od:
15. 06. 2010
Děkuju panu majiteli za rychlou odpověď! :-) Vím, že to odhadnout nejde, ale přesně takovouhle informaci jsem potřebovala - vypadá to tedy, že Skotsko je atraktivní zájezd a je lepší přihlásit se brzo :-))
Uživatelem od:
01. 12. 2009
Ahoj, no to je sázka do loterie. Skotsko se jelo naposledy předloni a bylo plně obsazené v půlce března, ale jak to bude letos opravdu nedokážu odhadnout. Zdraví pan majitel :-)
Uživatelem od:
15. 06. 2010
Ahoj, mám otázku na pana majitele ;-) - jak rychle se obvykle naplňuje zájezd do Skotska? Tj. jestli je lepší objednat ho co nejdřív, nebo jestli obvykle nějaká místa zbývají... Loni jsme zájezd do Švýcarska objednali pro jistotu hned v lednu a pak jsme bohužel museli shánět náhradníky :-\ Děkuju!
Uživatelem od:
01. 12. 2009
Hezký den, přihlašovat se dá na všechny zájezdy od 2. ledna. S vámi pojede Corky (Jaroslav Koreček) a Pavel Chadima. A Orkneje nebyly v programu už ani při minulém ročníku zájezdu (2009), byli jsme tam jen 2007. Je to hodně na daleko, takže to znamená hodně času stráveného v autobuse a taky drahý trajekt zájezd hodně prodražuje. A zase tolik to za to nestálo. Zdraví Petr.
Uživatelem od:
29. 12. 2009
Chtěla bych se zeptat, odkdy se dá přihlašovat na Skotsko, kdžy tam ještě není uvedená cena? A proč z programu zmizely Orkneje? A taky kdo se chystá s námi?:-)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.