Černá Hora na kole 2011

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, jak píšeme už v tom popisu na webu: "Oficiálně se smí dovážet dětská a diabetická strava, čerstvé ovoce a zelenina, sušené ovoce a zelenina, káva, čaj, koření, alkoholické nápoje o objemu max. 1 litr, jiné nápoje a voda." Takže čaj se vézt může. Co se týče dalšího jídla, zatím to nikdo na hranicích moc nekontroloval, takže nějaké jídlo byste pravděpodobně provezla, ale my jsme povinni vám sdělit, že to Černá Hora oficiálně zakázala a že je to na Vaše riziko. Na druhou stranu bych to neviděl jako negativum. Podle mě je skoro škoda si tam jídlo vozit (maximálně v menším množství), protože se tam dá koupit dobré jídlo v restauracích i obchodech, není tam draho a ochutnání místních jídel taky patří k poznání té země. Hezký den, Petr.

Uživatelem od:
16. 07. 2011

Ahoj, chci se zeptat, jak je to s jídlem. V brožurce je psáno, že se přes hranice nesmí nic vozit. Znamená to, že když tam budu mít nějaké jídlo, tak mi ho zabaví nebo mě na hranicích vysadíte a už nepojedu dál? :-(
Vždy bylo zvykem, že se jídlo vozilo sebou a večeer vařilo v kempech. To v Černé hoře nejde praktikovat? Můžu mít alespoň vařič a čaj na snídani nebo to se také nesmí?
Díky, Marcela

Uživatelem od:
01. 12. 2009
Hezký den, letos to bude třetí ročník zájezdu. Špatné počasí jako déšť v tuto dobu nebývá (i když úplně vyloučit to v horách nejde), v nižších polohách - třeba kolem Skadarského jezera - může být naopak hodně teplo. Když se pokazí něco na kole, bude tam od toho průvodce - technik. Nejzákladnější náhradní díly je potřeba mít vlastní. Kuchyňky většinou v ČH v kempu nejsou, takže buď vařit nebo to řešit místní stravou, což také jde. Cesta Brno-Žabljak je asi 20 hodin, zpátky bude cesta rychlejší. Zdraví, Petr.
Uživatelem od:
19. 05. 2011
Otázky na organizátory: Kolikátý ročník Černé hory na kole to letos bude? Stalo se někdy, že by bylo opravdu špatné počasí, že by se nedalo jezdit? Co když se mi pokazí něco na kole, bude tam možnost servisu, případně výměny nějakého dílu? Bude v kempu společná kuchyňka abych sebou nemusel brát vařič? Jak dlouho trvá cesta autobusem z CŘ do ČH a zpět? Díky, Honza.
Uživatelem od:
19. 05. 2011
Ahoj, já bych asi jel. Nevíte kolik lidí se zatím přihlásilo?
Uživatelem od:
01. 12. 2009
Hezký dne, jezdí cca 30 lidí, maximum je 42. Co vím, tak se rozhodně někteří jet chystají :-) Petr.
Uživatelem od:
10. 03. 2011
Ahoj, chystáte se někdo? Kolik lidí přibližně jezdí na tento zájezd? Díky

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.