Provence na kole

Uživatelem od:
01. 12. 2009
Ano, můžeme se domluvit až týden před odjezdem, zavolejte nebo napište.
Uživatelem od:
30. 05. 2011
Diky za rychlou odpoved. Bude tedy moznost dat mi vedet cca tyden pred odjezdem? Jde mi o to, abych mel pripadne cas zaridit si kolo. Mnohokrat dik, Ondra
Uživatelem od:
01. 12. 2009
Lehokolo se na cyklovlek určitě dát nemůže. Leda kdyby zůstalo v zájezdu více volných míst, tak že by se přepravilo v zavazadlovém prostoru, ale to vám teď slíbit nemůžu.
Uživatelem od:
30. 05. 2011
Uvazuji uz delsi dobu o tomhle zajezdu. Muzu se zeptat na moznost jet na lehokole? Lepe receno lehotrikolce. Bude moznost ji nejak prepravit? Moc diky, Ondra
Uživatelem od:
01. 12. 2009
Ahoj, pokud jezdíte jednou týdně 50 km, tak je to slušný trénink a nebál bych se, že byste to nezvládla. V Provence jsou jak kopce (nejvíc kolem kaňonu Verdon), tak i roviny, ale vcelku je to z těch našich letošních tří cyklozájezdů ten nejméně náročný, navíc každý může jet svým tempem, ve skupinkách nebo individuálně, a máte na ujetí trasy celý den.
Uživatelem od:
02. 06. 2011
Ahoj, zajímalo by mě, jak velcí sportovci na takovýto typ zájezdu jezdí. Já jsem spíše výletník a jezdím většinou tak 1-2x týdně kolem 50 km a nejsem si jistá, jestli bych to zvládla ujet. Jaký je v plánu terén? Kopce nebo příjemná údolíčka?
Uživatelem od:
30. 01. 2009
Ahoj, rád bych se letos vydal kolmo na kole do Provence. Jelikož mí přátelé sice jsou sportovci :=) - ale spíše gaučovního typu, nezbývá mi než se zeptat, zda by se někdo nechtěl přidat. Lépe se opravdu jezdí v pelotonu :=).

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.