Korsika na kole 2012

RN
Uživatelem od:
18. 08. 2012

Dobrý den,
děkuji za informaci. Mě by se nejvíce líbila právě ta Korsika na kole. Omlouvám se, ale využiju ještě této diskuze k oslovení taktéž opozdilé kolegyně.
Jani, pokud byste měla zájem se přidat na obdobný zájezd, poslal bych dotaz i jiným ck o kterých vím, že v tomto termínu na Korsiku s kolem jezdí. Kdyžtak mi prosím napiště na radek.nev@post.cz a zkusili bychom se domluvit.
Děkuji a Mundu přeji úspěšný zájezd.
Radek

Uživatelem od:
04. 08. 2011

Dobrý den,

je mi líto, ale na zájezd Korsika na kole již není možné se přihlásit. Pokud vyloženě nechcete na cyklozájezd, volná místa máme ještě na těchto zářijových zájezdech:

Východní Turecko: http://www.mundo.cz/zajezd/turecko
Krym: http://www.mundo.cz/zajezd/krym

Zdraví Martina

RN
Uživatelem od:
18. 08. 2012

Ahojte, právě jsem se vrátil z cestování a ještě mě to na září táhne někam na zajímavý výlet za sportem a teplem, takže se stejně jako Jana ptám, jak je to s volnými místy na Korsiku a zároveň se případně hlásím do klubu "opozdilců samotářů". Pokud mi to tedy práce a další okolnosti dovolí, přidal bych se k účastníkům zájezdu a rád se domlouval na společném vaření, nocování atd. Potřebné věci (stan, vařič, ešusy, ...) mám, jen se mi to vše nechce furt tahat sebou. K výpravě bych se připojil v Brně. Budu se těšit na odpovědi. Díky Radek

Uživatelem od:
10. 08. 2012

Ahoj, najde se ještě nějaký "opozdilec samotář", který by rád vyrazil na tento zájezd jako já a nemá parťáka? :-)
Taky bych se chtěla zeptat, zda jsou vůbec volná místa? Díky, Jana

Uživatelem od:
22. 01. 2008

Ahoj, plánuji cyklozájezd s Mundem, ale ještě nejsem rozhodnut jaký. Co vím, je že bych rád cyklo :=).

Uživatelem od:
13. 02. 2012

Ahoj, ráda bych vyrazila na Korsiku na kole, jen nemám parťáka. Není někdo s podobným problémem?

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.