Pyreneje 2012

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ne, celý zájezd převáží věci autobus, takže je to nalehko. Pouze na dvě dvoudenní túry se nese batoh na zádech s nutnými věcmi - stan, spacák, nějaké oblečení atd.

Uživatelem od:
29. 03. 2012

Ahoj, chápu to správně, že celý zájezd do Pyrenejí se jde na těžko, tj. veškeré vybavení s sebou na zádech? Díky! Peťa

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, volná místa ještě jsou. S tou náročností je to těžké říct, je to dost individuální. Hodiny a převýšení u túr jsou vypsané tady: http://www.mundo.cz/zajezd/pyreneje/detaily . Pokud jste chodili v Tatrách, měla by to být dostatečná průprava. Natěžko s batohem je túra samozřejmě těžší, ale dá se tam zvolit méně náročná varianta -nejít na Monte Perdido a podobně, takže byste to zvládnout mohli.

Uživatelem od:
27. 02. 2012

Ahoj,
láká nás zájezd do Pyrenejí. Jsou ještě volná místa? Také s přítelkyní přemýšlíme, jestli to vůbec zvládneme :) Jsme zvyklí chodit po Krkonoších nebo Tatrách, ale jen nalehko s pár věcmi. Myslíte, že je tento zájezd vhodný i pro takové "začátečníky" jako jsme my nebo si máme radši vybrat něco lehčího?
Díky za odpovědi.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.