Albánie 2012

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, bedničku pod sedadlo je možné mít, ale jídlo se nesmí dovážet do Černé Hory, přes kterou se jede, jak píšeme na webu i v informační brožuře. Tento zákaz sice od jeho zavedení zatím, alespoň soudě podle našich zkušeností, prakticky nikdo nekontroluje, ale přeci jenom mít jídlo viditelně přímo v autobusu v bedničce není asi nejlepší. Resp. je to na Vaše vlastní riziko. Vozit jídlo do Albánie a Černé Hory je ale téměř zbytečné, je možné se tam dobře najíst v restauracích nebo si koupit něco v obchůdcích, za velmi solidní ceny. Takže už vézt jídlo, doporučuji to nepřehánět.

Hezký den,

Petr.

Uživatelem od:
17. 07. 2012

Ahoj, je na zájezd do Albánie možné mít s sebou bedničku s jídlem (resp. na jídlo kvůli Černé hoře) pod sedadlo do autobusu?

Uživatelem od:
11. 07. 2012

Ahojte, chteli jsme se zeptat s pritelkyni jestli nekdo nepojedete z Roznova p. R / Val.Mezirici smer Brno vlakem? Mohli bysme si koupit skupinovou jizdenku a prijemne zkratit cestu :)

Honza a Marketa

Uživatelem od:
04. 03. 2012

Ahojda, nevíte prosím někdo o někom, kdo by měl zájem o jedno místo? Já nejspíš ze zdravotních důvodů nebudu moct jet a nemůžu místo sebe nikoho sehnat :( storno poplatek je dost vysoký :( když vás někdo napadne, dejte prosím vědět. Byla bych ochotná se dohodnout i na nižší ceně :)

Uživatelem od:
04. 03. 2012

Ahojda všichni, chci se zeptat, jestli někdo nemáte zájem o jedno místo do Albánie? Trošku se změnila moje situace a tak uvažuju, že nepojedu. Pokud by měl někdo zájem, piště na email: Elisha12@seznam.cz
Mějte se :)))

Uživatelem od:
02. 08. 2009

Krásný den, připomínám existenci diskusního fóra pro Albánii na facebooku: http://www.facebook.com/events/311177802292608/

Uživatelem od:
26. 04. 2012

změněno 30.7.2013

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Určitě je to nalehko, od toho je tam ten autobus.

Uživatelem od:
29. 03. 2012

Ahoj, chtěla bych se zeptat, je-li zájezd do Albánie "na těžko", tj. celou cestu si všechno nesu pěkně na zádech, nebo "na lehko" s možností věci někde nechat a nést jen malý batoh. Díky za informaci! Petra

Uživatelem od:
04. 03. 2012

Tak to jste mě potěšil :) vegetariánské restaurace nejsou potřeba, trocha zeleniny uplně postačí. Tak moc děkuju za odpověď a když to vyjde, budu se těšit :)

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, ano, ještě volná místa jsou. Že s námi jezdí hodně lidí individuálně, jsme dokonce napsali na hlavní stránku webu www.mundo.cz a na Albánii už je několik jednotlivců koukám i přihlášeno. Jinak vegetariánské restaurace bych v Albánii nečekal, ale nějaké možnosti budou, např. výborný řecký salát mají všude, dá se nakupovat v obchodech apod. Petr.

Uživatelem od:
04. 03. 2012

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli jsou ještě volná místa do Albánie? A ještě mám dva dotazy :) jezdí obvykle někdo sám? At tam nejsem páté kolo u vozu :) a taky, neumřu tam hlady když nejím maso? :D

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.