Rila a Pirin

Uživatelem od:
24. 07. 2009

Letos opět nikdo z mého okolí není ochoten útrácet za cestování nebo nemá zájem jet do hor, chci jet tedy sama na Rilu a Pirin, líbí se mi, že se nemusí tahat stan, což je pro jednotlivce ideální. Kdyby byl někdo z již přihlášených z okolí Liberce a chtěl se seznámit před tím, budu ráda. Nechce se mi samotné, ale co se dá dělat, k moři se válet nepojedu :)

Marťa (melisaa@seznam.cz)

Uživatelem od:
12. 06. 2013

Ahoj, uvažuji již delší dobu, že bych vyrazila na turistiku do Bulharska, ale nemám parťáka/parťačku. Je na tom ještě někdo podobně, že bychom vytvořili tým? :-)

Jarka z Plzně, 28
JariSimova@seznam.cz

ZMĚNA: Jedu!!! :-) Těším se na všechny a naše společné zážitky, pa za měsíc!

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, ano, stále se vejdete. ;-)

Uživatelem od:
06. 05. 2010

Ahoj, jak to vypadá s obsazeností, vejdeme se tam ještě? :-)

Uživatelem od:
01. 03. 2013

Ahoj , dik za informace . Patrně pojedu sám u těchto typu
zajezdu to nevadi , snad budou v pruběhu dubna ještě volna mista .

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, ano, věci si budete nosit, autobus se k chatám nedostane, s výjimkou chaty Vichren v Pirinu, tam dojede. Není toho ale potřeba nosit tolik, stan nepotřebujete, jídlo se dá na chatách také pořídit.

Uživatelem od:
01. 03. 2013

Ahoj , chtěl bych se zeptat na přechodech si budeme věci na 3 dny nosit u sebe ? Autobus patrně nebude k horskym chatam zajíždet ?

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Rezervace přibývají, ale zatím je brzy, takže volných míst je dostatek.

Uživatelem od:
06. 05. 2010

Ahoj, díky za odpověď . Ještě se chci zeptat - jak rychle se zájezd zaplňuje?
H.

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, zájezd byl loni pod stan, kdežto teď už bude s ubytováním (chaty, hostel, hotel), což je výrazná změna a velká zima v noci vám tedy příliš nehrozí. Ale pokud se pohybujete v nadmořských výškách kolem 2000 metrů, vždy může přijít i déšť, bouřka nebo se může citelně ochladit. Může být krásně a slunečno, ale je potřeba počítat se všemi eventualitami a vzít si i teplý svetr a bundu (hlavně na večer) apod. Samozřejmě zase to není nutné přehánět, je také důležité šetřit kilogramy.

Uživatelem od:
06. 05. 2010

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to v Bulharsku s počasím v horách. V podrobnostech k zájezdu je napsáno "vybavení na túry nepodceňujte"... Znamená to, že je potřeba i hodně teplé věci? Nechtělo by se mi tahat zbytečnosti.
Chtěla jsem se podívat na fotky, co měli účastníci minulých zájezdů na sobě, ale žádné jsem tu nenašla. Ani cestopis...

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.