Bosna a Hercegovina 2013

Uživatelem od:
02. 04. 2013

hoj, nojo ale v tom termine ti to vychazi jen na skotsko nebo bulharsko, jestli se dobre koukam.. a na cestu autobusem je to imho moc daleko.

kdyby jsi to mohla prodlouzit, tak jsou tam i jine zajezdy

Uživatelem od:
10. 05. 2013

Ahoj Ondrej,

aj ja uvazujem o Bosne. Bohuzial mozem vycestovat iba v termine 20.7. - 4.8. Tak ak sa stale chystas daj vediet, nejako sa spojime :) Milada

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, ohledně termínů je potřeba počkat na zveřejnění nabídky příští rok, v tuhle chvíli nejsme schopni termín na příští rok upřesnit. Někdy jsou podobné, někdy ale dojde ke změně. Petr.

Uživatelem od:
29. 04. 2013

Ahoj, ozvi se, kdyby ses rozhodl pro černou horu
davidkova.katka@gmail.com

Uživatelem od:
09. 05. 2013

Ahoj, vysnila jsem si na letošek Bosnu a Hercegovinu a ráda bych tuto cestu absolvovala s Vaší CK. Většinou cestuji na vlastní pěst a když už s CK, podle toho, co jsem se dočetla, jedině s Vámi. Problém ale je, že zájezd do Bosny je zrovna v termín mojí další dovolené. Chci se tedy zeptat, zda každý rok máte termíny zájezdů do určitých míst podobné, abych s tím mohla počítat alespoň pro příští rok. Děkuji Eva

Uživatelem od:
02. 04. 2013

Ahoj,

rozhoduju se mezi 2 zajezdy. Zatim tu na foru nepadla rec o Bosne a Hercegovine, tak bych se chtel zeptat, zda nekdo jedete sam.

Je mi 28 a jsem z Brna. Prida se nekdo?

Ve hre je jeste Cerna Hora

Ondrej

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.