Norsko 2013

Uživatelem od:
12. 02. 2008

U těch potravin v Norsku je ale potřeba počítat, že jsou cca 3x dražší než u nás. Doporučuji vzít s sebou nějaké trvanlivé potraviny a případně dokupovat pouze pečivo, ovoce, sýry apod. Možnosti nákupů budou cca po dvou dnech. Je také potřeba počítat s tím, že v neděli je v Norsku všude zavřeno ;-) ... brzy na viděnou!

Uživatelem od:
04. 08. 2011

Ahoj Aničko,
na zájezd není třeba brát velké množství potravin. Možnost nákupu bude cca jednou za 2-3 dny.

Hezký den, Martina

Uživatelem od:
03. 07. 2013

Dobrý den,
ráda bych se zepatala, jestli budeme mít během cesty možnost někde nakoupit potraviny, abychom toho s sebou zase netáhli dvě tuny :-).
Anna Vyčítalová

Uživatelem od:
28. 05. 2013

Ahoj, nenajde se tu ještě nějaký jednotlivec který se chystá do Norska? S Mundo jsem ještě necestoval jedná se mi hlavně o podělení campingového nářadíčka které nevlastním. Karel.

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Asi se vyjádří nějací přímí účastníci z minulých let, ale na počasí je tohle nejlepší termín, přesto je to nevyzpytatelné, může být pěkně i teplo, ale deštivo může být taky. Jednotlivé ročníky se od sebe dost lišily. S komáry je větší problém na severu Norska, v jižním Norsku to jde.

Uživatelem od:
02. 05. 2013

To NORSKO se mi líbí hodně. Na CK Mundo slyším jen libozvučné ohlasy. Leč ten termín mi lehce nevyhovuje. Jaké jsou minulé zkušenosti s deštivým počasím a komáry v plánované době a stanovené trase?
No, ještě to zvážím.
S pozdravem Chozè

Uživatelem od:
04. 08. 2011

Ahoj Jani,
do Norska volná místa máme, na zájezd je ještě možné se přihlásit. Rozhodně nezoufej, pokud zrovna nemáš s kým cestovat. S námi jezdí na zájezdy jednotlivci běžně a do Norska už jich je taky pár přihlášených :-)

Zdraví, Martina

Uživatelem od:
22. 04. 2013

jak to příp. vypadá s volnými místy?

Uživatelem od:
22. 04. 2013

Ahoj:) nechtěl by někdo letos do Norska nebo do Irska. S mundo jsem ještě nikdy nebyla, ale naprosto jsem se pro tento způsob cestování nadchla. Bohužel ale nemám s kým jet... takže kdyby jste někdo sháněl spolucestující tak se mi určitě ozvěte kusbaja@seznam.cz

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.