Bretaň a Normandie

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, ano, jednotlivci přihlášení jsou, volná místa jsou ještě taky. Počítáme se zastávku na nákup v supermarketu cca jednou za tři dny. V mobilehomech je vařič, takže na vaření opravdu nepotřebujete nic.

Uživatelem od:
22. 01. 2008

Ahoj,
obligátní otázka :=) - jsou ještě volná místa na Bretaň? Jak je to s množstvím potravin, které je s sebou dobré brát resp. je možnost průběžně doukoupit na místě? Jsou přihlášení i nějací jednotlivci? A poslední otázka :=) - v mobilhomech je možnost vaření tzn. je tam nějaká plynová bomba resp. na vaření nepotřebujeme vůbec nic, že?

Děkuji za trpělivé odpovědi :=)
Pro případný kontakt někoho z přihlášených josef.buh@seznam.cz

Uživatelem od:
04. 08. 2011

Ahoj Martine,
na zájezd máme zatím stále volná místa. Přihlášeno je i pár jednotlivců, takže není čeho se bát :-)

Hezký den, Martina

Uživatelem od:
03. 07. 2013

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, zda jseu ještě volná místa na tento zájez. Taky by mě zajímalo, zda jsou přihlášení nějací ,,solisti" ? Nemám totiž nikoho kdo by jel se mnou. Když tak můžete psát na martinkowalczyk@seznam.cz
Díky za odpovědi Martin

Uživatelem od:
25. 05. 2013

Ahojda,
já se letos do Bretaně chystám..jedu nakonec i s kamarádkou, ale určitě se k nám můžeš přidat, jestli budeš chtít :)

Uživatelem od:
09. 05. 2013

Ahojte,
neplánujete někdo náhodou účast na zájezdu do Bretaně a taky nemáte s kym jet? :) kdyžtak se ozvěte na johny93@seznam.cz :)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.