Slovinsko 2014

Uživatelem od:
29. 04. 2013

z.lynx : Byla jsem ve Slovinsku loni... Určitě se ferrat nebojte! Nejsou fyzicky o nic náročnější! :) Na turistickou budete moct vždy, naopak ne, tak do toho jděte! :))

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Hezký den, to bohužel není možné, vybavení je třeba objednat předem. Petr.

Uživatelem od:
03. 06. 2014

Zdravím,
jsme přihlášeni pouze na turistickou část zájezdu a ačkoliv si občas zajdeme zalézt na stěnu, netušíme zdali máme fyzicky na feraty. Pokud bychom se rozhodli na místě, že bychom nějakou tu feratu zkusili, bude možno si půjčit vybavení bez předchozí rezervace (vlastní máme pouze sedáky)?
Děkuju za odpověď a přeju hezký den
Zuzana

Uživatelem od:
02. 06. 2014

Ahoj všem,
já jedu taky single. To je fajn, že je nás víc. Na srazík asi nedorazím, Praha není z Plzně zase tak daleko, ale v týdnu.. Těsně před zájezdem budu na týden na vodě, tak se potkáme až v autobuse. Těším se, na hory, na fajn partu lidí, na ferátky.
Mějte se, Jitka
(jitkaweissova@atlas.cz)

Uživatelem od:
19. 03. 2009

Ahoj Zuzko,
sraz bude v průběhu června v Praze, nějaký večer v týdnu. Já nás pět singláků, jeden pár a jedna průvodkyně. Pozvánku na sraz sem můžu klidně přidat, ale bez záruky rezervovaného místa v hospůdce. Tu budu dělat jen pro ty, co se mi ozvou na mail do konce května. Škoda, že je Bratislava tak daleko. Ale jeden singl cestovatel za náma dorazil až z Olomouce:-)

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, já můžu odpovědět na otázku číslo 1 - volná místa stále jsou. ;-)

Uživatelem od:
10. 05. 2014

Zdravim, ot.1: ako to vyzera s poctom volnych miest? ot.2: ako to vyzera so stretkom c.2 resp. chystaju sa aj nejaki Slovaci aby sme dali nieco v Bratislave? Diks.

Uživatelem od:
19. 03. 2009

Zdravím všechny ty, co se chystají do Slovinska. Dali jsme dohromady partu těch, co jedou single a už jsme stihli i předzájezdový sraz v Praze. Chystáme se sejít i před samotným zájezdem a probrat co sbalit, co nakoupit, program..zkrátka se natěšit na zájezd. Rádi bychom se sešli na nějaké letní zahrádce....nechcete se k nám přidat, vy všichni, co jedete na tenhle zájezd? ;-) kontakt viz první příspěvěk:-) Pavla

Uživatelem od:
19. 03. 2009

Ahoj cestovatelé,
chystá se někdo z Vás do Slovinska? Jedu single na ferratovou část zájezdu a ráda bych věděla, s kým se u autobusu potkám:-) pavla.slepickova@seznam.cz

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.