Srí Lanka

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, v týdnu přijde tištěná informační brožura poštou, tam budou i časy odletů. Co se týče toho očkování, těžko můžeme o nějakém říct, že není potřeba, pokud tam nějaké riziko je, to musí posoudit lékař. Náš názor je, že určitě doporučujeme jen hepatitidu A a B. Antimalarika většina cestovatelů spíše nebere, ale je to samozřejmě na Vás. Jinak žádné extra dlouhé přesuny se zavazadlem Vás nečekají, ale trochu lepší na manipulaci je batoh.

Uživatelem od:
18. 01. 2014

Ahoj, cca za měsíc vyrážíme na Srí lanku, chtěla bych se zeptat, zda jsou již známy odletové časy a taky, co byste doporučili za očkování a zda jsou antimalarika opravdu potřeba. V ordinaci cestovní medicíny nám doporučili očkování dohormady asi za 15000Kč, takže se mi spíše zdá, že chtějí prodat vše, co se dá a o užívání antimalarik jsem četla několik sporných diskuzí ohledně jejich užívání. Taky bych ráda věděla, zda se někde bude me přesouvat i se zavazadly a je tedy lepší batoh, nebo zavazadla budou přepravována a může tedy být i pohodlnější kufr. děkuji

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.