Albánie 2014

Uživatelem od:
14. 02. 2014

Děkuji za bleskové odpovědi

Martin

Uživatelem od:
23. 06. 2013

Ahoj, protože jsem byl v ČH loni, tak můžu potvrdit, že restaurace na prvním tábořišti u Biogradského jezera je docela slušná. Neodpustil jsem si vyzkoušet čevapi a Nikšičko :-) Rád si to zopakuju. Okolí jezera je nádherné, voda studená a všude dost komárů (doporučuju repelent). Už se těšim.

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, v Černé Hoře je dobrá hospoda přímo na prvním tábořišti, obchod tam není. Druhý den se cestou do Albánie zastaví na nákup v Podgorici. V Thethi je potom možnost objednat si přímo v našem kempu snídani či večeři, jinak tam restaurace a možnosti nákupu prakticky nejsou.

Uživatelem od:
14. 02. 2014

Ahoj,
chci se zeptat, jak je to s jídlem v Černý Hoře v národním parku jestli bude možnost si ho cestou koupit a pak v pooří Thethi jestli se dá dojít někam na jídlo.

Děkuji

Martin

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, zájezd je obsazený asi ze dvou třetin, těžko říct, kdy bude kompletně. Těžko odhadovat, jak se to bude vyvíjet dál, loni byl zájezd obsazený už v březnu, letos je to pomalejší.

Uživatelem od:
23. 06. 2013

Ahoj,
zakládám nové téma k letošnímu zájezdu do Albánie.

Po zkušenosti z loňské Černé Hory uvažujeme s dalšími asi třemi lidmi o zopakování dovolené s Vaší cestovkou :-)
Chtěl bych se zeptat, jak je zatím zájezd naplněn a kolik zbývá volných míst.
Mohl by být na základě zkušeností z minulých let problém s rezervací až ke konci dubna?

Díky.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.