Auvergne na sopky

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, uvádíme, že pohorky jsou ideální, ale lze zvládnout i v kvalitní trekové nízké obuvi.

Uživatelem od:
20. 07. 2015

Ahoj, uvádíte, že je potřeba mít pohorky. Chci si ověřit, zda je opravdu nutné mít kotníkovou obuv (používáme ji spíše na horské výstupy v těžkém terénu) nebo zda stačí kvalitní treková (nepromokavá) obuv, ale nízká.

Uživatelem od:
20. 05. 2015

Ahoj,
já právě odeslala rezervaci :) Zatím jsem přihlášená jen sama, jestli se ke mě někdo přidá, nevím. Ale už jsem jednou s Mundem sama jela a bylo to fajn ;)

Uživatelem od:
18. 05. 2015

Ahoj,je to tam bezva,vrele doporučuju :-) mam fotky na rajceti. www.aldner.rajce.net Na co bych rad upozornil,ze ve Francii je zakazano koupani v plavkach sortkoveho typu.To se tyka bazenu,ktery se nachazeji v kempu,tak aby jste nebyli zklamany jako ja,ale kvůli koupani jsem tam nejel a asi nikdo z nas,tak se to da prezit,ale jinak turismu zdar :-)

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Ahoj, já jedu jen jako průvodce ;-), ale podle dosavadního složení přihlášených koukám, že jen tam několik jednotlivců a moc fajn lidí, které znám z minulých let. Tak snad se někdo z nich ozve.

Uživatelem od:
13. 05. 2015

Ahoj, nechystá se někdo letos do Auvergne omrknout sopky a ochutnat nějaký ten sýr? Nebo třeba nějaké info kdo už jste v téhle oblasti byl jaké to tam je? díky za jakékoliv zprávy.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.