Jaký stan

Uživatelem od:
20. 02. 2009

Jo i když je fakt, že jeden klučina byl poštípanej děsně,ale byl jedinej...možná šli všichni na něj:-D

Uživatelem od:
20. 02. 2009

To Lucka: Nás spalo během zájezdu průměrně tak sedm pořád pod širákem a skutečně se nic nepřihodilo. Jednomu klučinovi vlezla do stanu solifuga, kamarádce zas šváby,ale jestli po nás ve spánku něco pod širákem přeběhlo,tak jsme to zaspali:-)S komáry jsme problém neměli vůbec a hada jsem taky nepotkala:-). No a co se týče štírů, ti tam jsou a je to riziko, se kterým se trošku musí počítat...jak nám vyprávěl průvodce, tak on, který byl v Maroku asi třicetkrát a většinou spal pod širákem,tak jeho štípnul, když spal v hotelu:-)takže si asi nevybereš. Ale jsou to plaché potvory,takže základ je, proklepat spacák než do něj vlezu,stan pořádeně zavřít vždycky,opatrně zvednout karimatku než ji sbalím apod. a nic se nestane:-)

Uživatelem od:
13. 04. 2012

for Irča: A co škorpioni a hadi? známej co byl v maroku a spal pod širákem říkal, že byl strašně poštípanej od komárů.

Uživatelem od:
20. 02. 2009

V Maroku doporučuju spát pod širákem, tam to větrá nejlíp plus jako bonus můžete před usnutím pozorovat nádhernou noční oblohu, která se u nás nevidí:-)A breberky vždycky lezly do stanů,nám venku do spacáku nevlezlo nic:-)

Uživatelem od:
04. 08. 2011

Ahoj, já mám Jurka (konkrétně Atak Duo) a jsem moc spokojená. Háčky jsou fajn, nemusíš tyčku provlíkat takovým tím látkovým tunýlkem, jen to spíchneš. Je to rychlý, stabilní a postavit to zvládne i jeden člověk. Jinak taky doporučuju vzít stan pro 2,5-3 lidi, pokud plánuješ stanovat ve dvou. Víc místa se na bagáž hodí. Tak šťastný výběr!

Uživatelem od:
25. 02. 2012

Ještě mám jeden dotaz ke stanu bora 2 (pinguin), postaví ho jeden člověk? nebo jsou k tomu potřeba 2, a jak je to s větráním, např v maroku, kde je v noci kolem 30 stupnů, (spali bysme jen v ložnici, bez tropika), kolik má sítových otvorů. díky.

Uživatelem od:
25. 02. 2012

Díky za názory, líbí sem mi pinguin BORA 2, mrknu ještě na bora 3, ale myslim, že váhově už by byl asi dost těžký, kdybych ho měl při několikadením pochodu na zádech. Ještě jsem koukal na jurka, toho si každý chválí, ale odrazují mě ty provázky, za který se připínají háčky. A dnes jsem četl první negativní dojmy na jurka, tak vyhrahraje nejspíš pinguin, ale času je ještě dost :)

Uživatelem od:
30. 01. 2010

Máme s přítelem pinguin BORA 3 a jsme spokojeni... není to samozřejmě pro žádné extrémní podmínky, ale absolvovali jsme v něm zájezdy do Ruska a Pobaltí a na Korsiku (kde měl zatěžkávací zkoušku v jednom hodně větrném kempu a obstál na jedničku :) )

I když jezdíme taktéž jen ve dvou, vřele doporučuji stan pro tři... oceníte více prostoru - pro batoh, případně i krosnu, je to opravdu větší komfort.

K.

Mat
Uživatelem od:
28. 08. 2006

Mohu se vyjádřit pouze k Hannahu. Používá ho na zájezdech docela dost lidí a fungují myslím vcelku slušně, byť přesunuli bohužel údajně výrobu z ČR do Číny jako mnozí další. Mám druhý stan Hannah Apache (větší a těžší model) a jsem víceméně spokojen.

Uživatelem od:
01. 12. 2009

Netroufám si doporučovat konkrétní značky, ale jak vybrat stan, radí naši partneři z outdoorového Hanibalu tady: http://www.mundo.cz/jak-vybrat-stan , případně by poradili přímo oni. Petr.

Uživatelem od:
25. 02. 2012

ještě se mi líbí tenhle stan, co na něj říkáte? pinguin BORA 2

Uživatelem od:
25. 02. 2012

zdravim, nemám s kempováním moc zkušeností, tak bych Vás poprosil o radu. Jakej stan si vzít sebou. pro dvě osoby. ne moc drahej - do 2.500,-, koukal jsem na zančky husky, hannah, co si o nich myslíte, u hannah jsem četl, že se často lámou pruty. podělte se prosím o své zkušenosti. Díky

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.